Jump to content

russencoole

Üye
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

295 profile views

russencoole's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. slm arkadaşlar. aynı sorun bendedevar ama sizin söyledikleriniz ne yazıkki yeterli bilgi içermiyor. samsung s plus kullanıcısıyım. telefonum internete wifi üzerinden sorunsuz bağlanıyor modem aracılığı ile. ancak laptoptan wifi üzerinden internet paylaşmaya kalktığımda telefon bu ağı görmüyor. başka bir bilgisayar ve iphone 4s bu ağı görüyor. telefonun wifi özelliği Wi-Fi b/g/n ama laptop nasıl yayın yapıyor bilemedim. aynı laptopta wifi paylaşım programı kullandığımda ise telefondan bağlanıp kullanabiliyorum. sanırım sorun windowsun wifi yayın yapma şekli ve telefonun hangi yayınlara uyumlu olduğuyla alakalı bir durum. Connectify programı ile kullanma imkanı buldum. şimdilik kısa çözüm.
  2. Extreme picture finder Web sitesi indirme programıdır. Gördüklerim arasında en kalitelisi diyebilirim Lakin serial yada crack bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  3. arkadaşlar 2007-2008-2009 veya 2010 full sürüm varmı crack li olarak. çok araştırdım ama 2010 un crağini bulamadım. deneme sürümündede derleme yapmıyor. yeni sürümlerden varmı sizde??
  4. microsoftun sitesine bakmak aklıma geldi ancak ordakinde lisans sorunu olmazmı yani? yani bize özel bişiler vardır diye sizden rica ettim:) yinede çok teşekkürler
  5. çok şükür:D teşekkür ederim saolsın.
  6. abi tamm xp tarihe karışıyorda ben şu windosw7 tarihe karışmadan linkleri albileceğimmi acaba?? yoksa w7 nin tarihe karışmasınımı beklimmi
  7. abi yarım saattir bekliyorum biriniz yardımcı olmayacakmı acaba??????
  8. arkadaşlar windows7 download linkleri nerde? lütfen yardımcı olurmusunuz.
  9. arkadaşlar download linkini göremedim yardımcı olurmusunuz acaba.
×
×
  • Create New...