Jump to content

IIMyErenII

Üye
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

IIMyErenII's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputation

  1. Hocam baktım onlara ama olmuyor hemde consol uygulaması bana form lazım.Örnek proje atan olursa sevinirim.
  2. Merhabalar, Normalde api v2 ile kolayca youtube araması yapabiliyordum.Ama youtube v2 leri kapatmış ve v3 geçmiş birçok şey değiişmiş tek istediğim youtube araması yapmak.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  3. Merhabalar, Şimdi yaptığım program 1366x768 ekran çöznürlüğüne göre.Diğer çöznürlükler için 1024x768 ve 1280x720 bu tip çözünürlükler için nasıl uyumlu hale getirelibilirim ? örn : 1366x768  1075x650 deki yere mouse tick  1280x720 deki karşılığı nedir mantığı nedir ? Teşekkürler.  
  4. 2yıl az olmuş ayarlardan ülke bölge değiştirince yapılıyor illa vpn filan lazım değil.
  5. İyi akşamlar.Fazla araştıramadım acaba neden ams kullanıyorsunuz ? dil midir ? bana ams özetleyebilirseniz sevinirim.
  6. Hocam malesef dediğiniz olmuyor yani update 3deki güncelleştirmeler gömülü olduğu için kaldır seçeneği çıkmıyor.Demek istediğim bu iso dosyası nasıl düzenlerim konusu filan var mı ? teşekkürler
  7. arkadaşlar yardım!Şimdi bu update 3den bazı güncellemeleri çıkarmak istiyorum nasıl yapabilirim?
  8. Visual basicde autoit kodlaması yapıyorum.Belli bir kordinatta renk var bu rengi nasıl tanıtabilirim yani renge yüzde verip renk azaldığın da şu işlemi yapsın gibi bana yol gösterirseniz sevinirim.İyi akşamlar.
  9. @blackman12 Gece 2de yazdığımdandır.Şimdi vb.net ile autoit kodluyorum.bu yaptığım program oyunlarda işlemiyor not defteri gibi şeylerde işliyor.Yazdığım programın oyunlarda çalışması için AutoItX3.dll oyunun exesine enjecte etsem program çalışır mı ?  
  10. Merhabalar forum sakinleri, Oyunlarda autoitle yaptığım program çalışmıyor.autoit.dllini oyun exesine injecte mi etmek gerekiyor autoit programımı nasıl çalıştırabilirim. vb.net ile autoit kodluyorum. Teşekkürler.
  11. Webmastersitesi.com davetiyesi olan var mı

  12. Webmastersitesi.com davetiyesi olan var mı

×
×
  • Create New...