Jump to content

drjs5x

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

drjs5x's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. photoshop 2020 win7 de değil sadece Minimum Requirements: - Processor: Intel® Core 2 or AMD Athlon® 64 processor; 2 GHz or faster processor - Operating system: Microsoft Windows 10 (64 bit) versions 1703 (Creators Update) and later - RAM 2 GB or more of RAM (8 GB recommended) - Hard disk space: 3.1 GB or more of available hard-disk space for 64-bit installation; additional free space required during installation (cannot install on a volume that uses a case-sensitive file system) - Monitor resolution: 1024 x 768 display (1280x800 recommended) with 16-bit color and 512 MB or more of dedicated VRAM; 2 GB is recommended** - Graphics processor acceleration requirements OpenGL 2.0-capable system diye yazılmış.
  2. mtslerde audio proplem uyarısı veriyor. codecler tam kurulu olduğu halde. win x64 sp1 ultimate.
  3. Köylü üstad tekrar selamlar, Farklı bi konu aktarmak isterim. Yabancı forumlarda super lite ultra super lite vb acildurum winpeleri var. mesela 94 mb win7pe var bende . Neden bizim tnctr üstadlarımızda böyle bi alanda çalışması olmayasın ki Bizim üstadlarımız da pekala böyle bir win7pe hatta win10pe çalışması yapabilir. ve inanıyorum ki bizim değerli ustalarımız çok daha güzel şeyler üretir. 94 mb win7pe ışık hızında hazır oluyor ve çoğu acil durumlarda ilaç gibi oluyor bana. Mesela çökmüş sistemden dosya aktarmalarında olsun acelem olduğunda ki genelde hep öyle oluyor bu isoyu kullanıyorum. Emeklerin için tekrar teşekkür üstad. gayet stabil oldu. team da sorunsuz. İyi Çalışmalar Köylü üstad.
  4. Windows\System32\PecmdAdmin.ini 19.satır MESS Switch to Administrator? @Switch to Administrator #YN *500 $Y direkt admin hallettim. ama masaüstünü gösteri henüz çözemedim.
  5. birde köylü üstad masaüstünü göster saatin yanındaki buton. masaüstünü göstere tıklıyorum. hiç bişey yapmıyor. masaüstünü göster butonu çalışmıyor. cevap için , yardımların için emeğin için tşkler
  6. saol üstad beklemese direkt admin olarak logon yapsa ? daha kullanışlı olmazmıydı?
  7. 1903 rs6 üstad bu sürüm ile oluştur çünkü pede çok rahat diye duydum. emeğin için çok sağol. eline koluna sağlık.
  8. slm köylü üstad. team 14 ü kurdum açmadı. yönetici mod sorunu mu var veya eksik mi. emeğine sağlık ve tşkler.
  9. slm değeerli adminler ve üyeler, Windows 7 için Aylık Kalite Toplaması güncellemeleri mantığı hakkında kafam net değil. şimdi win7 sp1 ham msdn kuruldu diyelim. en son Aylık Kalite Toplaması yetiyor mu? yoksa win7 sp1 den bu yanaki tüm ayları teker teker yüklemek mi gerekir. mantığı nedir? mesela 24 ayın tümünü en sonki pakete kadar tek tek indirip yüklemek mi gerekir. yoksa en son yayınlanan kalite toplaması paketi herşeyi bitiriyor mu. cevaplarsanız sevinirim. İyi çalışmalar
  10. açık ve net . tek kelimeyle emeğine sağlık. elin kolun dert görmesin. umarım devam eder bu çalışma. kesinlikle beğendim.
×
×
  • Create New...