Jump to content

sirrus

Üye
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

324 profile views

sirrus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Güzel bir çalışma ellerinize sağlık. Teşekkürler.
  2. selamünaleyküm, çalışma için teşekkürler, masaüstü simgeleri aktifmi geliyor.?
  3. Köylü hocam artık şubat' da yeni bir sürüm bekliyoruz.Saygılar.
  4. Bu konuyu takip çok zorlaştı (yeni bir çatı altına alsak iyi olcak..!) 100 sayfa olmuş...
  5. Benzerin olamaz, Taklidin olur..!  Şimdiden Teşekkür eder, Kolaylıklar dileriz. (Herhangi aksilikte bilgilendirirsen seviniriz.)
  6. S.A. Multiboot programınızın yeni verisonu çıkacakmı? Sadece bunu öğrenmek istedim.İyi çalışmalar..
  7. Köylü, haziran çalışmanız olacak mı? bekleyelim mi? Yoksa bu sistemle çalışmalarımıza devam edelim mi?
  8. Öncelikle Ellerin dert görmesin, eline sağlık, Teşekkür ederiz. İE10'mu yoksa 9 mu entegre onu öğrenmek istedim.
  9. Selamünaleyküm, her zamanki gibi başarılı bir çalışma. Lakin ie 10 tercih olsa daha güzel olurdu.Sonraki sürümlerinde ie10 olursa memnun kalırız. Yeri değil ama windows 8 çalışmanıda epeydir bekliyoruz. İyi çalışmalar.
  10. Köylü abicim iyisiyle kötüsüyle (ki, böyle bir şeyle karşılaşmadık) yapmış olduğunuz çalışmalar için çok teşekkür ediyorum. Günlük hayatımızı kolaylaştıran kimilerine göre ekmek yediren bir çalışmayı çantamızda bulundurmada ve evlerimizde kullanmaya yardımcı olduğunuz için ayrıca Teşekkür ediyorum...Başarılarınız devamı dilerim.....Herkes yemek yapar lakin lezzet vermek marifette saklı...İş var işçi var, Bitirmek var, Emek vermek var...
  11. [quote name='neccooy' timestamp='1351093919' post='1250214'] Bunlar da MediaFire linkleri arkadaşlar: İyi bayramlar... Partlar köylü arkadaşımızın paylaştığı partlardır, diğerleri ile uyumludur. [codebox]http://www.mediafire.com/?y8qnqqz4zijqx[/codebox] [/quote] Öncelikle köylü'ye çalışmasından dolayı teşekkür eder, daha sonra neccooy' e mediafire linkinlerinden dolayı ayrıca teşekkürlerimi dilerim. Nice sağlık ve huzur dolu (ülkemiz ve milletimiz ve tüm müslüman alemi) nice bayramlar dilerim.
×
×
  • Create New...