Jump to content

vollkan

Üye
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vollkan

  1. Birde altına yorum yazsanız nedir ne işe yarar. Kes kopyala bitmiyor bu işler. memlekette herkes ing bilmiyor maalesef.
  2. Arkadaşlar ltf yardım. Etkinleştirmeyi yaptım yalnız olduki format attık etkinleştirmenin kalıcı olması için ne yapmam lazım.
  3. Şu konuya giriyorum. Konu windows 8 etkinleştirme ama dönmüş 3 saniyedemi açılıyor 5 saniyedemi açılıyor konusuna yahu arkadaşlar. Konuyu rayından çıkarıp s.dik yarışına girmeyelim merak eden yükler görür açılıp açılmadıgına etkinleştirmede yenilik varmı? ondan haber verin.
  4. [quote name='sere' timestamp='1345576446' post='1233075'] @ugurpc; sen mediacenter kullanıyor musun? Ben bunu xp'den beri hiç kullanmıyorum sen niye kullanıyorsun niçin kullanıyorsun gerek yok. Kur bitane win8 pro veya enterprise iki dakkada aktive et kur programları yap ayarlarını al imajını rahat et yahu. [img]http://www.tnctr.com//public/style_emoticons/default/biggrin.png[/img] [/quote] Hocam 2 dk da nasıl aktive ediliyor.?
  5. Hocam bunu yaptılarda düzgün çalışan bir aktivasyon neden gecikti.
  6. Arkadaşlar konu ile alakasız ama siteye giriş çok agır bakımdan çıktı şu konuya girmek için 2 dk bekliyoruz bu neden olur?
  7. Her zamanki gidişat microsoft istese internete giren her çakma sistemi banlar adamların bir satış politikası var satılan sistem,şirketler vs kalan bireysel kullanıcıların bir çogunun kopya kullandıgını biliyor adamlar saf deil.Sadece elleşmiyorlar.
  8. [quote name='ugurgc' date='18 August 2012 - 18:58 ' timestamp='1345316295' post='1232435'] [i][b]Dostum sen ne yaptın adamlar seni mobese kamerasından yakalayacaklar valla [/b][/i] [/quote] Kasımpaşadayım gelemezler buraya gelirlerse aktif ederiz onları
  9. Caddenin köşesinde telefon kulübesine gittim. Numara meşgul o kadarda kamufle olmuştum
  10. birinci cd mediafree den 8 saatte indirdim crc hatası veriyor verdiginiz iki şifrede uymuyor çok basit bir olay yüzünden milletin emekleri boşa gidiyor bu açan arkadaşlar nasıl açmış bizede anlatsın bizde yapalım media free den indiripte açan varsa açıklama yapsın benim gibi aynı dertten yakınan çok kişi var saygılar..
×
×
  • Create New...