Jump to content

akinerdem

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About akinerdem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

akinerdem's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Tekrar Teşekkür Ederim eline emeğine sağlık mükemmel bir çalışma olmuş ben bireysel kullanıcıyım yıllardır sayende elimdeki bu taşınabilir sistemler ile kurulum yaptım. Allah senden razı olsun. Allah muvaffak etsin.. Başarılar.
  2. Merhaba elinize sağlık uzun zamandır sizi takip ediyorum çalışmalarınız başarılı Allah muvafakk etsin. Sizden ricam tek part sağlam bir sitede paylaşırsanız sevinirim cidden sıkıntı yaşıyorum indirirken partlar eksik şu an biri var biri yok şklinde indirdim . Teşekkürler..
  3. Üstad ellerine sağlık.. Yıllardır Senin yayınladığın bu multibot serilerini güncelledikçe kurar kullanırım. En iyi çalışmaları yapıyorsun ve sunuyorsun.. Ama bu topic altında yazılanları hayretle okuyorum senin gibi emek sarfeden birşeyler yapan üreten birine yazılanlar hadsizlik hata saygısızlıktır. Bu forum altındaki faydalandığımız paylaşımlarınızdan dolayı minnettarız... Yok zor olmuş yok karışmış yok bilmem ne okudukça harbiden sinirlerim gerildi.. Çalışma çok güzel olmuş ayrıca videoda ki emekler içinde teşekkürler.. MYISO ve diğer bileşenleri de ekledim sorunsuz çalıştı ve güncellemeleri kurduktan sonra tekrar test ettim, son bir kaç günde hiçbir hataya rastlamadım. Ayrıca yedekleme araçlarında Norton Ghostta var ama acronis kullandım çünkü daha verimli.. Tekrardan teşekkürler. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar. Allah razı olsun..
  4. Bazı P4 'ler den itibaren eski CPU'larda Grafik menu çalışmıyor.. Eğer yeni nesil CPU'ya sahip isen yanlışlıkla birşeyler silmiş olabilirsin... Evet yeni nesil Asus A55VD kullanıyorum daha önce multibotta grafik menüsü geliyordu olmadı tekrar kurayım. Ama denilenleri aynen uygulamıştım sorun olmaması lazımdı.
  5. Merhaba ben belirtilen işlemleri yaptım en sonunda ise ve şu anda flash belleğimde Multibot sadece dos seçeneği çalışıyor ama Multibot ewxtreme edition v3 seçeneğini seçtiğimde open aero setting file failed. Hatası veriyor ama dos olanı seçtiğimde giriyor ve işlemleri yapabiliyorum bu menü seçeneğini nasıl açarım yardımlarınızı bekliyorum.. Elinize sağlık... 
  6. Merhaba Arkadaşlar Asus A55VD laptopum var. Laptopun Touchpadinde formattan sonra driver sıkıntısı başladı. Tüm driverleri kurmama rağmen Touchpadi aktifleştiremiyorum. Sitesinden  windows 8 64 bitlik driverler ve windows 7 format attıktan sonrada yine seven driverlerini kurdum fakat tanımıyor neden olabilir anlamış değilim. Normalde windows 8 driverleri buluyor fakat touchpad driverini yükledikten sonra fn+f9 tuşlarına basınca touchpad disable yazıyor tekrar tekrar basmama rağmen çalışmıyor aynı uyarıyı alıyorum. Malesef bu konuda deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.  
  7. Merhabalar benim sorunum kendi modifiye xp CD im ve windows 7 ve windows 8 cd ve son olarakda cdden çalışan xp iso var onuda eklemek istiyorum ama tam karıştırdım galiba bir türlü başramadım nasıl oluyor biri detaylı anlatabilirse minnettar olurum. Ayrıca Çok mükemmel bir çalışma elinize sağlık.
×
×
  • Create New...