Jump to content

sheak

Üye
  • Posts

    219
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sheak

  1. o ayar bende enabled olduğu halde veriyor. Gerçi İntel Virtualization  değilde sadece Virtualization   yazıyor. Arada fark varmıdır bilmiyorum. Bios Update gibi bir şeyle intel Virtualization   gelirmi onuda bilmiyorum :)

  2. Arkadaşlar merhaba,

     

    Virtualbox'a 64 bit bir işletim sistemi ile sanallaştırmaya çalıştığımda, işlemcimin Hyper-V veya Virtualization  desteklemediği için hata veriyor. Ama aynı işletim sistemini vm-ware ile kullanabiliyorum. vm-ware pc yi biraz kastırıyor gibime geldi. bunun için virtualbox da çalıştırmak için yapmamız gereken bir şeyler varmıdır? Virtualbox daki VT-x/AMD ve içiçe sayfalama gibi seçenekleri denedim.

     

    İşletim sistemi açılırken veren hata  : 0xc000035a error

     

     

    Teşekkürler.

  3. dersleri iyi izlediysen sana orada yolun geri kalanını silmeni ve sadece exe dosyasının kalmasını söylüyordu. Ve script dosyasınıda exe nin yanına koyacaksın.Olacak yoksa her başka makinede yüklemek istediğinde aynı hatayı verir.

    ya her soruma ders mi izle diyeceksin?

    Autoit ile ilgili tüm konuyu gözden geçirdim daha ne yapacağım. ya soru soruyorum bunu tam cevabını verseniz ne olur? bu işe yeni başladık araştırıyoruz. hemde anlatımını biraz daha sadeleştirsenizde daha rahat anlasak ne olur.?

    " Yolun geri kalanı sil" derken hangi? yolun onuda soyleseydiniz? daha rahat olmazmıydı

×
×
  • Create New...