Jump to content

mitenka

Üye
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mitenka

  1. yine düştük yolllara...

  2. [color=#445563][font=verdana, tahoma, sans-serif]office 2010 mondo encountered an error during setup hatasına internette de cevap bulamadım lütfen yardımcı olun[/font][/color]
  3. Arkadaşlar siteden " Office.Blue.2010.Fully.Activated " dosyalarını indirdim ama kuramıyorum. şu hatayı alıyorum. " office 2010 mondo encountered an error during setup " kotam bitti. tekrar office indiremiyorum. düzeltebiliri miyim bu hatayı? yardımcı olursanız çok sevinirim. office yok kullanacak.
  4. Ivt BlueSoleil 6.4.314.3 crack ya da serial bulabilir misiniz? Bende 6.4.249 un activetion tools ve keygeni var ama bu sürümde çalışmıyor.
  5. rapidshare hariç paylaşım verebilir misiniz indiremiyorum.
  6. Arkadaşlar rapidshare premium üyeyim. 8 mbt ttnet adsl kullanıyorum. rapidden saniyede 1 megabyte indirebiliyorum. 700 mb lık bir film indirimi 5 dk ancak sürüyor. gecen cod 6 yı indirdim 11 gb 5 saat falan sürdü. premum bence pahalı değil istediğiniz filmi oyunu rahatlıkla indirebiliyorsunuz. bence premimüye olup rahat edin
  7. crack çıkmadı içinden yapamadım.
  8. lejon89 çok sağol o sorunu çözdüm ama şimdi de cd istiyor crack de atmamışlar. rdtvacarx in linklerini indirmiştim. sağlam bir link var mı 5 gb boşuna gitti. Hangisini indireyim?
  9. arkadaşlar d3dx9_30.dll eksk hatası var windows 7 kurulu sisteme ne yapmayalıyım?
  10. Arkadaşlar indirip kuran var mı? pc için mi bu?
×
×
  • Create New...