Jump to content

luckyxus

Üye
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

822 profile views

luckyxus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

4

Reputation

  1. Doğru diyorsunuz. Bu durumda 100 kere programı açıp, yüzünü de tek tek girmek gerekecektir böyle bir durumda.
  2. SAKSOCU bir Youtube kanalı/playlisti indirme aracıdır. Komut satırı üzerinden çalışır. İki bilgiye ihtiyaç duyar. İlki kanalın adresi: İkincisi kanalın ismi: (Not: İsim verirken Türkçe karakter kullanmayınız. Kelimeler arasında boşluk kullanılabilir) Daha sonrasında kanal ismi olarak verilen değer ile aynı ada sahip bir klasör oluşturup kanalın videolarını indirmeye başlar. İndirirken yt-dlp programını kullanmaktadır. update.bat dosyasını çalıştırarak bahsi geçen programın güncel sürümüne geçiş yapabilirsiniz. Otomatik olarak 1080p kalitesinde download yapmaktadır. Kanal klasörünün içindeki indirildi.txt dosyası sayesinde daha önce indirdiği dosyaları bir daha indirmez ve indirmeleriniz yarım kaldıysa dahi run.bat dosyasını çalıştırarak kaldığınız yerden indirme işlemine devam edebilirsiniz. En son çalıştırmanızdan sonra yüklenen videoları bu şekilde arşivinize katabilirsiniz. Video-ismi . video uzantısı formatın videolar diske yazılmaktadır. Kurulum gerektirmez taşınabilirdir. Adonis Exposito (luckyxus) 1 file(s) copied yazısından sonra 10-15 saniye kadar bekletebilir. Ardından başlıyor. SAKSOCU
  3. STA4CAD programının cracklı herhangi bir sürümünü paylaşır mısınız?
  4. Real-debrid.fr sitesini kullanıyorum. Başlıca sebebi ödemeleri cep telefonundan kontör ile yapabliyor olmam.. Şimdi kötü özelliklerini yazacak olsam bile ölüsü yeter diyorum. Onlarca siteyi desteklemesine rağmen yaklaşık 2 aydır fileserve sitesinden indirme problemini çözemediler. yaklaşık 2 haftadır uploadstation ve filejungle sitesinden indirme yapılamıyor. Son bir haftadadır da depositfiles linkleri çevrilmiyor. Malumunuzdur kapatıldığından dolayı megaupload ve megavideo sitelerinden indirme yapılamıyor. Maalesef oron desteği yok. Bir aralar vardı ama gene gitti. Bazı sitelerde ise [b]günlük[/b] belirli miktar cigabayt kadar indirme kotası koymuşlar. Hoşuma gitmese de hiç olmamasındansa iyidir diyorum. bitshare 6gb - fileape 1gb - filepost 3gb - filesmonster 2gb - furk.net 5gb - letitbit 5gb - shareflarenet 5gb - uploaded.to 1.5gb - uploading.com 4gb - vifile 5gb - x7.to 1.5gb şu anlık yukarıdaki gibi. İndirme problemi yaşamadım. idm kullanıyorum. canavar gibi indiriyor sağolsun. Üyeliğinizi neden uzatmak istemiyorsunuz acaba?
  5. snagit ses kaydı da yapıyor. sorunsuz
  6. sinagit tarzı programlarla ekrandan canlı canlı kayıt yapabilrsiniz. Programla ekran kaydı yapacağı bölge seçilir ve video bitene kadar dokunulmaz. Ekran kartından televizyon yayınlarını kaydetmek gibi.
×
×
  • Create New...