Jump to content

gangstarap

Üye
  • Posts

    256
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

2933 profile views

gangstarap's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

77

Reputation

  1. Bende dvi kablo ile bağlı, 1024x768 75 hz, üstü çözünürlük 60 hz veriyor, vga kalo ile de aynı durum olması gerekir, en iyisi varsa displayport kullanmak.
  2. Usb 3 windows 7 boot medyasında eklenince usb 3 flash disk ve soket vasıtası ile boot edip kurulum yapıyor, aksi takdirde usb 2'den yavaş kurulum oluyor, win 10'a usb 3 sürücüsü install wim ve boot wim e eklemem gerekiyor, gerisi önemli değil.
  3. Usb 3 ekleme de anlatılabilir mi?, windows 10 x64'ü usb 3 üzerinden kuramadım!.
  4. Bende'de via vt2021 sorunu var, win 7 x64'te 2014 tarihli sürücü'de sorun yaşamaz iken anakart sitesinde 2015 yılında çıkan win10 x64 uyumlu sürücü ayar yaptırmıyor!
  5. Bigasoft Total Video Converter bir deneyin, program ingilizce'dir!, video'yu programa sürükleyip profile ayar kısmını istediğinizi format'a örn: HD H.264 Video (*.mp4) format'ı ayarlayın, istediğiniz ayarlar ''crop>zoom mode'' kısmında orjinal-full screen-16:9-4:3 şeklinde var!, ses ayarı kısmının sağında 90 derece döndürme yatay dikey ayarları'da var, diğer video bit rate ve ses bitrate profile kısmının karşısında ''settings'' kısmında çıkan ayarlardan simple(basit),advanced(ileri) kısmından ayarlama yapabilirsiniz, advanced kısmın'dan video veya ses seviyesi düşük ise ses seviyesi yükseltme yapılabilir, video veya ses yüksek ses seviyesinden dolayı cızırtı yapıyor ise volume kısmından ayarı %100 altına ayarlayın.
  6. Diş fırçası ile dikkatlice temizleyin, ıslaklık kalmaması için kurutma makinesi ile kurutun.
  7. Forjest hocam, ses yükseltme için ses ve video'da '' bigasoft video converter '' kullanıyorum, ses seviyesi çok yüksek olursa hoparlörde cızırtı oluyor!, ses yüksekse %100 aşağısına ayarlıyorum ses alçaksa %125-%500 arası ayarlıyorum (istenilen ses seviyesi ayarlama yapılabiliyor!, örn: 999 son rakam), delipetro hocam'ın video'sunda ses seviyesi ekrandadır, yorumunuza istinaden faydası olur düşüncesiyle yazıyorum,
  8. Tarayıcıyı kapattığınızda, çok sayıda sekmeyi kapatırken beni uyar! seçeneğini fark etmeden işaretleyip kapatmışşanız sıfırdan kurulum gerektirebilir, Geek Uninstaller kaldırıcı reg kayıtlarıda kaldırıyor!, sıfırdan kurulum işe yarayabilir: https://www.gezginler.net/indir/geekuninstaller.html Not: işe yaramaz ise eski sürümleri indirip sıfırdan kurulum deneyin!.
  9. Gerçekten çok fazla model var, gerçekte deneyimlemek lazım, sonra boşuna aldım pişmanlığı olmasın, bende'de bir ara bakacağım, fazla büyük olmayan numerik aydınlatma'lı kablolu gerek diye düşünüyorum, pil çabuk biter yoksa, trust güzel gibi, bakayım dedim tuşlar fazla ses çıkarıyor!, ilgili video:
  10. Güzel bir klavye'ye benziyor, kullanmadığım için kötü veya iyi diyemeyeceğim, dizüstü bilgisayar'da kullanım ve taşıma açısından K360'ı önerdim, hunter klavye boyutları büyük geldi bana, philips ve hunter klavyelerin youtube incemeleri var!, oradan bakıp karar veriniz.
  11. Fiyatlara bakayım dedim abov, üretimi olmamasından sebep 550,506,595,725'e satanlar var, önerim sahibinden.com'da temiz olanlardan bakabilirsiniz, 130 tl en düşük fiyat gördüm.
  12. Aydınlatma şart değilse şu an gri olanını kullandığım kablosuz Logitech K360 büyük enter tuşlu olan model Ş,Ç,Ğ türkçe karakterler olmasına dikkat edin!.
  13. Türk telekom alacaksanız bimcell alabilirsiniz, sadece turk telekom yerine bimcell yazıyor!, faturasız oluyor! , aylık dost s paketi kullanıyorum, 750dk 750sms 4gb 23 tl + 3,10 tl vergi 26,10 tl'ye geliyor, yetmez diyorsanız diğer m-l-xl tarifeleri var, dost xl en yüksek olan paket, 750 dk 750 sms 20gb 42 tl.
×
×
  • Create New...