Jump to content

sibeletik

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sibeletik

  1. bunu dene sürüm eski yada yeni olabilir bilmiyorum genelde oto yazı için kulanmıstım gecmis dönem de bunu dene sürüm eski yada yeni olabilir bilmiyorum genelde oto yazı için kulanmıstım gecmis dönem de w w w .keytext.com/ktext314.exe
  2. Sorumu cevapladığın için teşekkür ederim verdiğin linkte muhtemelen sorunumun cevabı vardır lakin bende bendede bir sorun var yabancı dilim o kadarda iyi değil... yinede sağol.
  3. Öncelikle çalışmalarınız için teşekkür ediyorum.Benim bir sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim.Daha önce eski bilgisayarımda TNCTR yi sorunsuz olarak kullanıyordum.Şimdi yeni bir pc aldım sanırım SATA driver sorunundan dolayı bir türlü yükleme yapamadım IDE olarak yükleme yapabiliyorum ama tekrar bios tan SATA ya çevirdiğimde HDD mi görmüyor.Acaba SATA driver larımı TNCTR cd sinin içine sorunsuz bir şekilde entegre edebilirmiyim.Anakartım:ASUS P5E3 INTEL X38 1600FSB DDR3
  4. öncelikle güzel bir çalışma olmuş emeği geçen herkezin ellerine sağlık...ama sata driver sorununa kesin bir çözüm bulunmuş değil umarım yeni versiyonunda düzeltilir diyorum.
  5. jeepride.ff mağdurları http://rs286.rapidshare.com/files/69601232/jeepride.rar. linkindeki dosyayı Call Of Duty\Setup\Data\zone\english yoluna kaydettikten sorma tekrar denesinler:)
×
×
  • Create New...