Jump to content

thall

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by thall

  1. [quote name='grasp' date='19 June 2011 - 07:08 ' timestamp='1308467282' post='1032001'] asus un bios unda flash etmek için program var süper birşey.ordan yapabilirsin.özel msj attım sana [/quote] Yapmaz olaydım yaktım biosu Pro'yu arkadaşım mydigital sitesinden benimkinin aynı modeli olarak olarak buldu ama biosu güncellerken 5-6 etap çubuk doldu sonra rebot edecek derken ekran karardı laptop göçtü birdaha açılmadı yarın artık servis yolu gözüktü. Bu şekilde servise gönderen oldu mu? konuştuğum herkes ücret alınmaz diyor bakalım ne olacak. Sizlerden gönderen oldu mu? ücret ödediniz mi?
  2. Merhaba arkadaşlar; Asus K53 serisi laptopum var. Modlu biosunu buldum. Ancak; 119. sayfadaki grasp ın ekledği resim deki hatayı aldım. [img]http://i55.tinypic.com/24vtym9.png[/img] Ondan sonra Bios üzerinden "Easy Flash" ile yüklemeye çalıştım error verdi. bu işi ilk defa yapacağım. acaba LetsGo dan bulduğum Slic modlanmış bios mu hatalı ne yapmam gerekiyor; Adım adım anlatırsanız çok mutlu olurum.
  3. Arkadaşlar şuan laptop'umda kurulu W7 ultimate var 7 gün içinde aktifleştirmen gerekiyor. Bu konuda acemiyim yardımızı bekliyorum.
×
×
  • Create New...