Jump to content

onuluturk

Üye
  • Posts

    230
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by onuluturk

  1. Program apz istek  adlı Ellerinizde Bu Xp'lerden Olan Var Mı ?  forumunda bu konu açılmış. Oradan sana yardımcı olunur umarım.

  2. Hocam Hayırlı geceler ve Ramazanlar. Linux minte baya alıştım ve win i sildim. Alışmaya başladım. Bu sitede pippermint diye bir paylaşım yapılmış daha kolay ve kullanışlı ise onu kullansam olurmu ve Türkçemidir?

    1. forjest

      forjest

      Hayırlı geceler usta sağolasın.Pepper mint donanımı düşük pc'ler için düşünülebilir ancak ben tavsiye etmiyorum yeterli dil tam anlamıyla yok belki son sürümlerinde düzeltirler kurulabilecek en doğru sistemi kullanıyorsun zaten MINT ile devam et derim şimdilik "Nacizane" fikrim.Ancak,Peppermint sistem olarak 1 aydır dolaşıp duruyor internet çevrelerinde iyi olduğunu söyleyenlerin olduğunuda görüyorum rahat ve stable çalıştığı yönünde memnuniyetler var denemek için sanal sistem ile live denenip sonrasında sabit diske kurulabilir dene istersen dediğim gibi saygılarımla. :)

    2. onuluturk

      onuluturk

      Hayırlı geceler hocam, zaten bende sabit belleği üçe böldüm ve sanalda win 7 var. Birinde Linux Mint tamam. Kalan 2 bölümden birine kurayım istemiştim. Denemekte yarar var. 

  3. Hocam seni baya uğraştırdığımın farkındayım ve bunun içinde özrümü ifade etmek isterim. Winbuntu 64 çok güzel sistem hakkınızı yememek gerektir. Amma velakin benim acemiliğimdenmidir ki bu nedendir yıldızlarımız barışmadı. Onun içindirki izninle Linux Mint'e döneyim isterim. Ancak kalbinizin kırılmasını istemem. Hiç sevmediğim haldir kalp kırmak. Saygı ve selamlarımı sunarak bilcümle hayırlılıkların üzerinize olmasını Cenab-ı ALLAH'tan niyaz ederim. Hakkınız üzerimde ağırlaştı. Hakkınızı helal etmeniz istirham ederim. Osman ULUTÜRK-DENİZLİ

    1. forjest

      forjest

      Estağfurullah ne demek helal olsun.Linux mint distrolar içinde ilk sıralarda olan bir sistem uzun süre kullanılabilir.İyi dileklerin için teşekkür ederim.Allah razı olsun hayırlı geceler saygılarımla.:)

×
×
  • Create New...