Jump to content

mmc75

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About mmc75

Recent Profile Visitors

269 profile views

mmc75's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. mrb kardeşim sendeki ghost imajını benimle paylaşırmısın rica etsem bende cafeciyim

  2. kardeş yapmış olduğun sistemi benlede paylaşabilirmisin acaba

  3. arkadaşla bu işi halledicez ben yarısını çözmüş durumdayım ki bu arkadaşların verdiği örneklerle ve bilgilerle hiç bir alakası yok bizim aradığımız şeyin =)
  4. O Allahın Emri Zaten xD sizin istediğinizi vericem masaüstünü halledicez :D ama getriside bana kalsın demi xD
  5. edelim artık xD gına geldi bu işle uraşmaktan xD
  6. ya anlatmaya çalıştığım o değil zaten hem benim elimdekini burda paylaşssamda kişisel olarak kimsenin işine yaramaz hem bana yardımcı olucask arkadaştan veya bunu isteyen kişilerden para isteyeceğim flan yok bu civardaki kafelerin ghostlarını ben yapıoyorum sadece onlardan belirli bi ücret alıcam ticaretten kastım bu =)
  7. şimdi arkadaşım bu sistemi normalde adamların kurduğu şekildeyken ghost yapamıyoruz ben bu olayı bi microsoft çu arkadaşımın yardımıyla aştım... elimde ghotun yedeğide var her türlü makinede çalışıyo istediğin makinaya ghost yap sdece ses kartı ve ekran kartını görmüyo o kadar onlarda sorun değil.. şimdi benim söylemek istediğim bunun içinden bu adamların tasarımını çekebilirmiyiz veya bu sistemin içinde ki her şeyi silip sadece masaüstü tasarımıyla beraber sistemi dvd veya cd haline getirebilirmiyiz benim istediğim bu :D ticaret yapıcam anladığın...bu arada öteki arkadaşında söylediği doğru makina başı 100 dolara kurdurdum ben ve harika bişey ...
  8. ARKADAŞLAR DÜNDEN BERİ DENİYORUM ELİMDEKİ BU SİSTEM HER TÜRLÜ MAKİNAYA GHOST OLUYO... BUNU GELİŞTİRMEMEMİZ LAZIM Bİ YARDIM EDİN YAW :s DİKKAT: İletilerinizi Gönderirken Klavyenizin Tuşunun Kapalı Olmasına Özen Gösteriniz.
  9. kullandıkları programın ismi veriyim size =) adamlarçok prof çalışıyo benim şu anda yapmam gerekn tek şey bunu xp cd si olarak çekebilirmniyim elimdeki imaj ı ... tweak ıu programın adı..
  10. selamın aleyküm arkadaşlar...öncelikle şunu söyliyim çok uğraştım bu taxa sistemin deskobuyla ama bir türlü çözme yöntemini bulamadım ve 1 yıldırda bu işin içindeyim.bir internet cafem var 30 pclik...ve en sonunda dank dedi kafama ve bu sistemi kurdurdum pclerime .. 1 ay kullandım ve çok mükemmel bir şey hiç bir şekilde değiştirilemez dedikleri bu olayı ben çözdüm bu adamların vindovs içerisine gömdüğü güzenlik duvarlarının tümünü aşıp bu sitemi aynı şekilde ghostlamyı becerdim her bilgisayarda çalıştırabiliyorum ama ghost yöntemiyle şimdi sizden yardım alamma gerek .. bu programı elimdeki sistemden çekebilirmiyiz bi şekilde...
×
×
  • Create New...