Jump to content

male0707

Üye
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by male0707

  1. awengers44, 2 saat önce yazdı:

    Bazı eski anakartlar sadece grub4dos veya ezboot loader çalıştırır. Çoklu multiboot loader sistemler bazı anakartlar için uygun değil o yüzden blue_life hocanın çalışması işinizi görecektir, crasadure hoca sistemi ara ara günceller.. Multiboot konularda arayın bulacaksınız. 

    Hocam onda secureboot aktif çalışıyor mu??

  2. crasadure, 17.05.2020 - 02:30 yazdı:

    Benim paylaştığım bootisox64.wim dosyasında tam bir WinPE özelliği yok...onun yerine mephistooo2 nın PE sistemini kullanın o zaman

    WinKur PE v4 BackUp Edition Link:
    https://drive.google.com/file/d/11EHubXXEtQop3eQV-avaFYCNOf_bN17u/view

    Önyükleme ve Disk Yönetimi Programları'nda Windows Disk Yönetimi açılmıyor hata veriyor

    ( mmc.exe sıra sayısı bulunamadı başlık, 1 sıra sayısı,  c:windows\system32\ODBC32.dll bulunamadı)

    sistemdenmi bizim acaba ?

  3. karadurak, 5 saat önce yazdı:

    sources klasörünün içinde olmalı. siz iso yu direk rufus ile flash bellege yazdırın konumları degiştirmeyin. usb bölünmüş olsa bile klasörler tek bir diznde olmalı

    Hocam uefı secure boot da da kullanmak istiyorum o yüzden ? iso tercihim değil

  4.  

    @By_FaRuK  Hocam çok teşekkür ederim fakat ufak bir iki sorum var ?

    Secureboot aktif pc de çalışıyor mu ?

    Bir sorum olacak; güncel köylü yada başka birinin windows 10 pe sistemi nasıl entegre edebilirim acaba ? bcd ile direk eklemek yeter mi legacy nasıl ekleyebilirim tşk.  

  5. By_FaRuK, 11.08.2019 - 21:21 yazdı:

    @mustafakarasan boot klasörü içindeki BCW dosyasını kurulum klasörünün içinde bulunan Bootice programı ile düzenleyip aşağıdaki belirttiğim alandaki wim dosyasının adını değiştirerek bootisox64.wim ya da bootisox86.wim dosyasını kullanabilirsin. Her iki çalışmada aynı görevi görüyor. 

    image.png.2694707fb85011de948479b2e87cdb89.png

    Bununla uğraşmıyım dersen bootisox64.wim ya da bootisox86.wim dosyalarından kullanmak istediğinin adını WinKur.wim olarak değiştirebilirsin.

    @AdnanG252m252351 Ne yapmak istediğinizi tam olarak anlayamadım. İso dan kastınız Windows kurulum iso dosyaları mı? Eğer buysa iso isminin hiç bir önemi yok. Windows 7-8-10 Kurulumu menüsüne girdiğin zaman açılan Pe sistemden İso Yöntemi İle Windows Kurumu'nu seçersen herhangi bir iso dosyasını seçip kurulum yapabilirsin. İster msdn iso olsun, ister AIO iso olsun farketmiyor.

    Hocam bootisox64.wim ile hem 32 bit hem 64 bit format atabilir miyiz?? Yoksa bootisox86.wim 32 bit format için gerekli mi yada diğer deyişle eski pc lere de format atar mı?

  6. köylü, 01.06.2020 - 11:47 yazdı:

    program klasrü içerisine koymuş olmam lazım lisans bilgilerini kısayoldan dosya konumunu aç içerisinde bir txt dosyası olması lazım

     

    yolunda gitmeyen bişeyler var kurulumda hata almış olabilirsin konuda acronis imajı var onu dene istersen

    Hocam çözdüm daha önce bilgisi olmayanlar, notepadd plus ile menu dosyalarını düzenlerse sıkıntı yok ben not defteri ile düzenleyince alıyorum o hatayı ?

  7. By_FaRuK, 13.08.2019 - 19:06 yazdı:

    Eski laptopumun uefi desteği olmadığı için legacy (bios) olarak kurdum. WinKur.wim üzerinden kurdum. bootisox64 ile  de kursam sorun çıkacağını sanmıyorum.

    Hocam bootisox64 ile legacy 32 yada 64 bit sistemlerde sıkıntı çıkmaz demi 

  8. XrayN, 18 dakika önce yazdı:

    Windows kurulum yöntemleri açısından v4'ün v3'ten hiçbir farkı yoktur; tek fark v4'e işletim sistemi imajı alma programları eklenmiştir. Sadece kurulum yapmak isteyenler v3'ü, kurulumun yanında imaj alma işlemlerini yapmak isteyenler de v4'ü kullanabilir. Diğer fark da Explorer++ kaldırılmış olup yerine original explorer.exe gibi çalışan modifiye edilmiş WinXshell Explorer desteği getirildi.

    HOCAM V3 LİNK CALISMIO V4 İZİN ISTIO :)

  9. XrayN, 15 dakika önce yazdı:

    Tema için alttaki linke bakabilirsin istedigin temayı indirip main.cfg dosyasından ismini değiştirmen yeterli

     

    https://www.gnome-look.org/browse/cat/109/order/latest/

     

    köylü üstadın çalışmalarını eklemek için gerekli BCD ve main.cfg dosyalarını düzenlemen lazım 

    Hocam sadece  windows 10 pe ve xp pe yeni sürüm yapıcam başka bişi yapmıcam dosyalarını yerine atsam yeter heral aynı isimde ?

×
×
  • Create New...