Jump to content

Manyaksey

Üye
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Manyaksey

  1. evet günde 2-3 araba var.
  2. aksaray'a gitmelisin önce. aksaray dan ıhlara ya otobüsler var. belisırma güzelyurt falan güzel yerler. Burda yaşıyorum zaten kafana bişey takılırsa sorabilirsin.
  3. Tornado sen cok yaşa emi saolasın kardesim.
  4. http://i.hizliresim.com/y2RYdj.png Hata bu beyler hic bir sekilde de cözemedim. 
  5. Beyler bugün iphone 4 ile yarim saatlik bir düğün videosu cektim ve dosyayı hic bir sekilde bilgisayara atamıyorum.   Kopyala yapıstır yaptıgım zaman dosya boyutu 0 bayt gösteriyor. Video önemli oldugu icin yanlış bir şey yapıp silinmesinden korkuyorum..   Kısa cekilmiş videolar ve resimleri atıyorum ama bu yarım saatlik videoyu bilgisayarıma yükleyemedim.    Yardım edecek birisi olursa cok  sevinirim..    Hata resmi http://imgim.com/videohatass%C4%B19.jpg
  6. Az önce bilgisayarı tekrar formatlayıp xp kurdum, üstelik C: sürücüsünü bicimlendirdim ama hala C: sürücüsünün doluluk oranı 12 gb.  nerde saklı bu dosyalar yada nasıl silebilirim  ?
  7. http://imgim.com/dnnm.jpg burdaki bilgiler yeterlidir umarım Batarya olmadıgı zaman power tuşuna bastıgımda turuncu ışık sadece bir kez yanıp hemen sönüyor ve acılmıyor.
  8. Devamlı xp kullanıcısıydım az önce burdan indirdiğim win 7 sürümünü laptop'a kurdum fakat ilk acılışta kendiliğinden tekrar kapanıyor. 2. acılışta pil kritik oldugu icin kapandı uyarısı gelip acılıyor. Laptop'un bataryası ölü fakat xp'de bu sorunu hic vermemişti. Bataryasız kullanmayı denedim bu sefer hic acılmadı. Umarım yardım edecek arkadaslar olur simdiden tesekkürler.     http://imgim.com/dnnm.jpg
×
×
  • Create New...