Jump to content

classmen66

Üye
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

339 profile views

classmen66's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. !   D:\iSO KALIPLARI\Yeni klasör\olebirgunki.part1.rar: AlpElwin7(X86)Embedded.iso içinde paket veri sağlama toplamı hatası. Cilt bozuk !   D:\iSO KALIPLARI\Yeni klasör\olebirgunki.part2.rar: AlpElwin7(X86)Embedded.iso içinde paket veri sağlama toplamı hatası. Cilt bozuk !   D:\iSO KALIPLARI\Yeni klasör\olebirgunki.part3.rar: AlpElwin7(X86)Embedded.iso dosyasında sağlama toplamı hatası. Dosya bozuk   arkadaşlar iyi ramazanlar böyle bir hata oluyor nedeni nedir açıklarsanız sevinirim 
  2. İlk önce Deamon tools programını indirip kuruyorsun bilgisayarına 1.Alttaki resimdeki gibi bir ikon çıkacak saatin hemen yanındaki simgelerde. 2.ikonun üzerine sağ tıkla ve Sanal CD\DVD yazan yere gel doğrumudun bu yolumu izlemeliyim 3.Daha sonra aygıt yöneticisi üzerine gel ve 1 sürücü üzerine tıkla (istersen daha 2 ve 3'ü de seçebilirsin o zaman daha fazla imaj CD'si oluşur.) 4. Başlat--->Bilgisayarım'a basınca 1 tane imaj CD'sinin oluştuğunu göreceksin (örnekteki gibi BD DVDROM oluşmuş). 5. Yine aynı işlemi yaparak sanal CD/DVD aygıtı üzerine gel 6. Resimdeki gibi oluşan imaj CD'sinin isminin üzerine gel (Bende G Olmuş örneğin) ve kalıbı yerleştire bas. 7. Bir pencere çıkacak orada iso dosyasını bul ve üzerine tıkla. 8. Ve en son olarak tekrar Başlat--->Bilgisayarıma tıkla orada oyunun CD ikonunu göreceksin. Ona çift tıkla sanki CD/DVD Rom'una CD'yi takmış gibi bilgisayarına yükle.
  3. Bekir kardeşim çok teşeküd ediyorum. derdimi sorunumu tam manasıyla anlamışsın kardeşim eyvallah biladerim deamon tools ve Windows 8 enteprise 64 bit iso dosyasını sanal cdye mount ederek  devam eden aşamada hakkında bilgi verirsen sevinirim kardeşim nasıl bir yol izlemeliyim acıklarsan çok sevinirim. 
  4. amd athlon(tm) II x2 255 processor 3.10 ghz baladerim bir siz cevap vermişsiniz  hackermemo tşk ediyorum saolasın  amd athlon™ II x2 255 processor 3.10 ghz 32 bit sistem özellikleir olan,  pc de şu anda Windows 7 yüklü o kadar uğraşmama rağmen bir türlü Windows 8 yükleyemiyorum çeşitli kurulum CD leri denedim yine olmuyor. belli bir aşamadan sonra mavi ekran ve arkasından üzgün yüz işareti çıkıyor ve geri başa dönülüyor arkadaşlar sizden ricam sorunun nerden neden kaynaklandığı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden ilginiz için teşekkürlerimi sunuyorum. 
  5. AMD Athlon(tm) 2 Processor 3500 islemci pc.ye format atamama sorunu pc de şu anda Windows 7 yüklü o kadar uğraşmama rağmen bir türlü Windows 8 yükleyemiyorum çeşitli kurulum CD leri denedim yine olmuyor. belli bir aşamadan sonra mavi ekran ve arkasından üzgün yüz işareti çıkıyor ve geri başa dönülüyor arkadaşlar sizden ricam sorunun nerden neden kaynaklandığı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden ilginiz için teşekkürlerimi sunuyorum. 
×
×
  • Create New...