Jump to content

osman999

Üye
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

615 profile views

osman999's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. freebox ın fix ini yapmama ragmen 5 adet iso dosyasını çalıştıramadım.kullandığım bu iso dosyaları normalde cd ye çektiğimde boot eden isolar. file not found diye bir hata veriyor. kaspersyk linüx komut ekranında kaldı çalışmadı. data recovery gri ekranda takılı kaldı çalıştıramadım. netbook umda zaten daha fazla sorun yaşadığım için tüm denemelerimi masaüstü bilgisayarımda yaptım.kullandığım flash bellek kingston data 111 3.0 -16gb bellek.v.1 çalışmanız da hiç sorun yaşamadım. Biryerde yanlışlıkmı yaptım anlamadım. Çalışmayı başka ikinci bir bilgisayarda deneyemedim. Harcadığınız emeğe teşekkür ederim. saygılar.........
  2. 5-6 yıldan fazla ttnet kullanıyorum. hiç sorun yaşamıyorum. diğer firmalarda sorun yaşandığını bildiğim için hiç değiştirmeyi ydüşünmedim.
  3. RVM iye entegre ettiğimde aşağıdaki hatayı alıyorum.bu hata ne ile ilgili olabilir. hiçbir entries.*.ini dosyası bulunamadı diye hata alıyorum. bu dosyanın içeriğide söyle [general] builddate=03/13/2006 description= language=Turkish title= version=1.0 website= [EditFile] I386\SVCPACK.INF,SetupHotfixesToRun,AddProgram [AddProgram] AdobeReader9.3.0_addon.exe herhangi bir türkce karakter de yok ,. bunu birkaç hazırladığım addon da da denedim. acaba rvm integratör bu addonları kabul etmiyormu. yardımcı olursanız sevinirilm.
×
×
  • Create New...