Jump to content

Deadpoem

Yeni Üye
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Deadpoem

  1. Arkadaşlar ben yeniyim ve bişeyler öğrenmeye çalışıyorum lakin yazılarınız bana çok yabancı geldi ben şöyle sade bir dille sorayım sorumu, 1-Bu yayınladığınız program mesela windows hasar gördü açılmıyor. bununla PC'yi açıp dosyalarımızı kurtarabiliyormuyuz? 2-Kurtarıyorsak bu programı direk flash bellekten yada cdrom dan pc açılırken nasıl başlatırız? Biliyorum sizin için sorularım abuk gelebilir ama inanın kafam cok karıştı. Teşekkürler çalışmalarınız için..
  2. Arkadaşlar Acil Yardımınız Gerekiyor.. Şimdi benim anakartım ASUS P5B bu yüzden kurulum başlarken mavi ekran hatası veriyor. Bunu düzeltmek için forumda cevap yazılmış ve cd'nin içinden bi dosyayı düzeltmek gerekiyor, buraya kadar herşey tamam sorunsuz yaptım. Lakin şimdi bu düzenlenmiş olan dosyayı yeniden iso yaparak CD yapıyorum ama PC boot etmiyor bu yazdırdığım cd'yi, CD'yi boot ettirmek için ne yapmalıyım? PS: Bios'dan boot ayarlarım falan herşey tamam..
  3. sk8er_boi, Sağol dostum çok emek vermişsin bunun için öncelikle teşekkürlerimi iletirim, ancak bi şey gözüme çarptı xp kurarken yada kurduktan sonra heryerde s8ker_boi yazıyor benim kanaatimce bu kadar nickini her yere yazmamalıydın tamam program için baya uğraşmışsın ama bu fazla reklam göze batıyor ama yinede çalışmalarında başarılar diliyorum. Kolay gele..
×
×
  • Create New...