Jump to content

thelastgeneration

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

thelastgeneration's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Konuyu hortlatmak gibi olacak ama Clash of Clans "apk" sini güncel olarak nereden bulabilirim? birde Google market apk ye ihtiyacım var. Market helper diye bir uygulamayı ban lütfen önermeyin çoktan denedim.   Genymotion da bende cihazınız uyumsuz uyarısı alıyorum. Programın bütün vituallerini denedim hep aynı iletiyi aldım.   Bluestacks ile oynanıyor fakat çok fazla takılma yaşıyorum veişlemciyi aşırı ısıtıyor.   Sorunum clash of clans çalıştıramamaktır. yardımınız için şimdiden teşekkürler
  2. RAR Parçaları sağlam, sorunsuzca indirildi. Win7x64 sistemine kuruldu. Program sorunsuzca çalışıyor.   Yüklerken Disk1 i yerleştirin hatası alan arkadaşlar kalıp dosyasını kullandıkları porgramı değiştirsinler. UltraISO 9.5.1.2810 programıyla kalıbı yerleştirdiğimde aynı hatayı aldım. Deamon tools 4.35.5.0068 sürümüyle denedim yükleme aralıksız devam etti. ( Ki aynı hatayı daha öncede başka kalıp dosylarındada aldım deamon tools çözdü )   İlaçlama işleminde yüklemede anlatılanları aynen uygulayın. Ama patch dosyasını programın konumuna konumuna kopyalayarak çalıştırın. Yoksa error alırsınız.   prog. için teşekkürler.
  3. Windows 7 64bit kullanıyorum. Güçlü bir donanımım var ve bu sorun daha öne olmuyordu. Açtığım pencerede mevcut öğeler içinde JPEG öğesi olsun yada bir klasöre tıkladığımda halka(kum saati)işareti çıkıyor. Bekleme anında hızla başka bir öğeyi seçemiyorum. Tıkladıktan 4-5 saniye sonra çözülüyor o öğe ile maouse tekerini ileri-geri oynattığımda sayfada akıcı olarak dolaşıyorum. Taki başka bir öğeye kazara dokunana kadar. Gene yavaşlama oluyor. Yapılan seçimde ön izlemesi gözüken dosylar var. Onlarda dahi oluyor. Yani ön bilgisinin kayıtlı olduğu tekrar okumaya gerek olmayan öğelerdede aynı şekilde oluyor. Arka planda çalışan uygulamalara vs herşeye baktım. Harici bir durum yok. Bu bir virüs müdür? Yoksa bşaka birşey midir? Bilmiyorum. revo Uninstal ile gereksiz dosya temiliği yapmıştım. Bundna kaynaklı olabilir mi? bir sürü thumbs silinmişti. Eskiden Vista kullandığımda Ultra.iso ile ISO dosyaların üzerine [sağ-tık] yaptığımda bu şekilde donma olurdu sinir olurdum. Dosyanın bilgisini almaya çalıştığındna yavaşlama olduğunu öğrenmiştim. Şu anda sistemde dizin oluşturmak için açık bırakıyorum. Bundan kaynaklanıyor olabilir. Lütfen bana yardımcı olun.
  4. Rica etsem Trialleştiriciyi ayrı yükler misin arkadaşım? teşekkürler
  5. İndirdim Sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler.
×
×
  • Create New...