Jump to content

aslan7786

Yeni Üye
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About aslan7786

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

aslan7786's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Arkadaşım ilgilendiğin için sağol ama onuda denedim bu sefer normal yükledi ama bu seferde tncxp yi hiç açmadı açılırken yarıda kaldı tekrar tekrar denedim açmadı...Acaba sorun raid yüzündenmi yoksa tekara yüklesek düzelirmiydi çünkü kurduktan sonra windows logosu tur atıyordu ve bu arada donuyor..Hem bu işletim sistemi çok güzel gözükyor oyüzden biraz hevesliyim.....(kusura bakmayın)
  2. DİKKAT RAİD0' TNCXP KURULAMIYOR Arkadaş ben tncxp geçen indirdim cd kalıp olarak yazdırdım iyi güzel sistemi açarken başlangıç cd olarak okudu sonra yüklemek için tncxp kura bastım(3nolu tuşa) sonra gayet güzel mavi kurulum ekranı geldi işte burada 3 nesil sürücükurmak için F6 basın aynı windowstaki gibi bende RAİD0 configırasyonu oldu için bastım daha sonra disket istedi bende benim RAİD0 disketini taktım herzamankini burada tanıdı güzel burayıda geçtim daha sonra işte disk bölümlemeye geldi burada bütün bölümleri silip yeni oluşturdum ve yükleye basıp ntfs olarak biçimlendirdim işte buralarıda geçtikten sonra tekrar kurulumma geçti ve ilk olarak tekrar RAİD0 disketini istedi taktım bir türlü kopyalayamadı 100 defa denedim olmadı galiba tncxp RAİD desteklemiyor....BU KONUDA NE OLUR YARDIM EDİN BAŞINIZA GELMEDEN............. ***************** sk8er_boi->Post düzenlendi.
  3. Akadaşlar bu çalışma çok güzel ancak benim sistemde RAİD0 yapılı olduğu için normal yükleme yaparken işte raid disketi istiyor takıp yüklüyom sonra disk biçimlendirmeye geliyor işte hangi diske yükleyeceksiniz yeri c yükle diyom disketi tekrar istiyor takıyom kopyalıyamıyor hatası veriyor birtürlü bir disketi kopyalamadı sonuçta tncxp kuramadım lütfen bir incelermisiniz sanırım raid desteği yok bu tncxpnin çünkü normal xp de yüklüyor çokta heveslenmiştim yüklemeye ama olmadı..Yardım ederseniz sevinirim... aslan7786Forumda msn, mail, adres, gerçek isim vs. bilgilerinizi paylaşmayınız.com
×
×
  • Create New...