Jump to content

hackerban

Üye
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

288 profile views

hackerban's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. ArkadaЕџalr hepinize baЕџarД±lar Arkadaşlar hepinize başarılar yazdım msnye ve yukardaki yazıya dönüştü sanırım bu tncvista lite da türkçe karekter sorunu var yada bende böle bi sorun var var mı cvp verebilecek olan arkadaşlar ?
  2. Aynı tv kartından bendede var ve driverini kaybettim o yüsden çalışmıyor eğer sende varsa bana yardımcı olurmusun _?
  3. Arkadaşlar bir türlü driver yükleyemedim ekran kartım nvidia geforce mx 4000 internette olna 158.18 ve 158.24 sürümleri indirdim ama hep bu hatayı alıyorum http://images.cjb.net/efc11.jpg Sizin bildiğiniz bir sürücü varsa onu yükleyeyim yoksa sorunu nasıl halletceğim yardım lütfen
  4. Arkadaşlar acil yardım benim ekran kartım nvida geforce mx 4000 vista driversi nereden bulabilirim _???
  5. Arkadaşlar benim sorunun da ekran kartının drivers ini bir türlü yükleyemedim nvidia geforce mx 4000 32 bitlik vista driverini indiriyorum kurulmuyor windows un 32 bitlik olduğundan emin ol diyor ne yapmalıyım veya bulan arkadaşlar varsa link versinler indireyim http://images.cjb.net/b5117.jpg Birde bu hatayı oluyorum bluetooth programını yüklerken karsperin 7.0 lık sürümünü yüklüyodum ortalarına doğru cancel dedim çünkü yüklemiyodu sonra bilgisayarı kapayıp açtım bluetooth yüklerken her zaman bu hatayı veriyo yes deyincede en sonuna geliyo donup kalıyo bunun için ne yapabilirim
  6. Tamam Diğer SAyfaları HATİM ettim Uayrdığın için saol önceki sayfaları okumamıştım ve çözümümü buldum YAlnız önceki sayfalarda bulamaddığım birşey var ttnet kotalı abonesiyim ve bunu evimde indirdiğim zman 1 haftaya yakın internet siz kalıcam yorumlara baktığımda bazı indiren arkadaşlarımız kuramamış hata vermiş... onun için hangi linkten indirsem güvenli olur?En hızlı rapid ordan indirsem güvenli olurmu hani çok parçalanmış sadece ondan soruyorum?? HAngi linkten indireyim?????
  7. ARKADAŞLAR YOK MU BİR CVP SABAHTAN BERİ BİR CVABINIZI BEKLİYORUM
  8. Arkadaşlar size bir kaç sorum olacak... 1)Ben bu vistayı hangi linkten indirsem güvenli olur çünkü okuduğum yorumlara bakılırsa bazı linklerden indirilen dosyalar bozuq çıkıyomuş...(Malum kotalı ttnet abonesiyim) 2)Şu anda xp home edition kullanıyorum vista transformation pack 5.5 temalı vistanın aynısı gibi ama tam bir vistamın olmasını istiyorum sizce bu tnc vistayı indirip kurmalıyım yani ne kadar verimli olur 3)Donanımım şunlardan oluşmakta... pentium 4 anakart markası SİS 3.01 ghz intel cpu 512 mb ram (256x2) 64 mb ekran kartı (İşte Tek Korkum Bundan) Not:Bu sistem ile şu anda nfsb carbon rahatlıkla oynuyorum fifa 2007 yi felan oynayabiliyorum SİZCE TNCVİSTAYI İNDİRİP KURMALIYIM AMA VİSTA KULLANICISI OLMAYIDA ÇOOOK İSTİYORUM YARDIM!!!
×
×
  • Create New...