Jump to content

texmon

Üye
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by texmon

  1. teşekkür ederim laptopta kurulum hatası verdi hal.dll eksik diye bilginiz olsun.
  2. Bilg. prog. mezunuyum etrafta çok var. Sağlık sektöründe 2-3 yıldır okuldan çıkan staj yaptığı yerde maaşı hazır iş buluyor. Seviyorsa sağlık sektörünü durma işin garanti, Bankacılık çok gereksiz bir bölüm zaten adamlar okumaya değil geyik yapmaya gidiyor çoğu.( Ulan 2 yıllık okulu 4 yıl okuyan en çok bu bölümden var ne hikmetse) Son olarak inşaat teknikeri, Çok güzel bir iş ancak inşaat sektöründe bir çok firmada olduğu gibi başına mimar gelir inşaat mühendisi gelir herkes 1 kişiye emir verir oda sen olursun oda sinir bozucu. Türkiyede zaten[spoiler] [/spoiler]Resimde ki gibi bir düzen var.
  3. [b]3d studio max 2012 uyumlu(32bit) V-ray max (32 bit) süresiz arıyorum. internette indirmediğim kalmadı. ilaçları olmadığı için istediğim fonksiyonu kullanamıyorum demosundada istediğim fonksiyonu kullanmama izin vermiyor [/b]
  4. Başlıkta yazdığım programın Demo sürümü dışında bulamadım bunların ilaç vs. tarzı sanırsam sitede yayınlanması yasak. eğer varsa elinde full versiyon olan acaba paylaşa bilir mi? şimdiden çok teşekkürler. net'te ilk kez bulamadım böyle bir programı full'u hiç bir yerde yok
  5. ellerine sağlık daha'da üstüne katıp ilerlemen dileğiyle.
  6. Başlıktada belirtiğim gibi ingilizce,türkçe,almanca farketmez varsa elinizde böyle bi arşiv çok iyi olur.şimdiden sağolun arkadaşlar.
  7. resim felan eklesen oyundan bi kaç görüntü?
  8. sk8er_boi ne zaman yeni bi çalışma ile karşımıza geleceksiniz tekrar XP işletim sistemi üzerine? DVD çalışması bekliyorum sizden tasarımcılara yönelik?Böyle bi çalışmada bulunacakmısınız acaba?
×
×
  • Create New...