Jump to content

süvari

Üye
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

318 profile views

süvari's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. anakart bu marka ram çalıştırıyor bız yanlış yaptık
  2. bu işlerden tam anlamam oyuzden boyle bı yanılgıya kanıp aldım dedğin doğrudur ama işin tuhaf yanı bunu teknık servıs nıye tam olarak direkt o ramler senın anakarta uymaz demıyor şöyle yap böyle yap diyor işi uzatıyor bızde umut fakırın ekmeği misali kım nedıyosa yapıyoruz valla
  3. kardeşim dediğini yaptım ama yınede olmadı pc açılmadı bip bip ler geldi malesef hiçbirşey olmuyor anladığım şu anakart marka seciyor bios güncellemesını de yaptığım halde bu marka ram e destek vermıyor teknık servıslede görüştüm oda bıos guncellemesını yapın demıştı ama tereddutlu konuştu olabılır falan fılan dedı sıkıntı çıkarmaz ramler çalışır siz deneyın dedı ama yemedı yedıremedım gerı ıadeden başka secenek kalmadı.
  4. arkadaşlar malesef çalıştırmadı her turlu denedım bıos guncelledım farklı slot denedım ama tek bırı bıle çalışmadı pc açınca bib bib bib diye sesler çıktı sormuştum uyum sağlarmı çalıştırırmı dıye ama gelen cvplara bakarak aldım malesef çalışmadı şimdi ya gerı ıade edıcem yada arkadaşlarıma verıcem.
  5. eskı ram 2gb dı onu çıkartıp bunları takıcam usta benım için önemli olan 8gb anakarta yukleyıp sıkıntısız çalıştırabılmek anakarta uyum problemı olmasın yeter bunu öğrenmek istemiştim.
  6. selam arkadaşlar konu hakkında deneyım ve bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var konum şu benim asus p5g41 tmlx ddr3 anakartım var buna ram takviyesi yapıcam şuan indirimde olan şu ram :http://www.hepsiburada.com/hi-level-8gb-2x4gb-1333mhz-ddr3-sogutuculu-ram-hlv-pc10600d3dk-8g-p-BD750722 almayı düşünüyorum ama anakartıma uyumlu olurmu alsam çalıştırırmı arkadaşlar ?
  7. ustam bi zahmet lihkleri tetkrar yenilermisiniz indiremiyorumm
  8. bu nasıl iş ya ne anlamaı kaldı ozaman haftaları sayıp şampiyonluk heyecanını yasamak bu tamamen bulent hocanında dediği gibi maddi çıkarlar için yapılıyor birileri daha çoook kazansın dıye yapılıyor herzamankı gıbı adil olmayan şeyler Türkiye de yasanır...
  9. bende tebrik ederim hayırlı olsun kardeş bende Rize liyim doğma Büyüme şuanda gebze de yasıyorum. Rize çok güzel bır şehirdir insanları çok sıcak kanlı şakacı espirilidir insana güven verirler.Orda ortamını kurdun mu zman su gıbı akar senın ıcın hıc bır konuda endıselenme senın ıcın ancak zor olan kısım malum alışma evresi olacak sonra orası senın kendı memleketın gıbı olcak bundan emın ol.Gezilecek çok yeri var avuç içi kadardır ama gezmeyle tadına doyulmaz sana anlatırken memleketımı özledım buarada buarada da dip not düşeyim Dünyada Amazon ormanları Türkiye de Rize ençok yağış alan yerdir oyuzden çantanda herzaman küçük bi şemsiye bulundur.Sabah güneşle uyanırsın öğlende fırtına vardır Yani heran her mevsimi yasayabıleceksın orda oyuzden tedbırlı oll )Sana üniv. Hyatında Başarılar dilerim saygılarr..
  10. usta video guzel anlaşılır bısekılde olmus elıne sağlık bıde şu olayı kurulum tamamlandıktan sonra kı başlat çubugundakı flash nasıl yapabiliriz kurlum tamamlandı uyarısı vermesi olayı onuda anlatırsan çok guzel olacak
×
×
  • Create New...