Jump to content

panzerfaust

Üye
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by panzerfaust

  1. "4.7 GB Tan" şeklinde bir yazım şekli yok henüz Türkçemizde. Doğrusu 4.7 GB'dan olacak.
  2. verilerini yedeklemeden deneme bile.sonra veri kurtarma yazılımı peşinde koşup durursun.
  3. win7'nin kurulum sırasında kendisine ayırdığı 100mb'lık bölümü yedeklememişseniz sorun çıkma ihtimali artar.
  4. valla sabahtan beri fruktoz-pankreas kanseri ilişkisi haberlerinden içim kararmıştı. bu da tuzu biberi oldu. lcd'lerdeki aydınlatma da floresan lambalarla yapılmakta. parlaklığını en azından %30 seviyelerine düşürmekte fayda var derim. şahsen daha fazlası beni ciddi şekilde rahatsız etmekte.
  5. antivirüsler için crack aramak bana hep garip gelmiştir. avira antivir kurun gitisin.
  6. akşam 10'dan sonra tv izleyenler için hala bir şeyler var gibi. ama gündüz izleyicileri için hiç umut yok. ortalama bir türk kanalı formatına bürünmüş.
  7. [quote name='kafadar_14' date='24 Ocak 2011 - 12:42 ' timestamp='1295873556' post='950800'] [i][font="Century Gothic"][size="5"][b]Madem izdivaç kanalına dönüştü gömün gitsin: D[/b][/size][/font][/i] [/quote] el fatiha. amin.
  8. kullandığım ubuntu sürümlerinde web sayfalarındaki flash uygulamalarında sistem rahatsız edici şekilde kasılıyordu. bunda durum nedir?
  9. bugüne kadar birçok dönüştürme programı kullandım ama mutlaka bir şeyler eksik kalıyordu. geç keşfettiğim ve çok memnun kaldığım bir program. bölme ve birleştirme işini de başarıyla gerçekleştiriyor. ayrıca yazılım kullanmama gerek bırakmıyor. bir taşla 3 kuş.
  10. hızlıal ve exa şimdilik en az sorun yaşadığım firmalar. ben alışveriş yapmadım ama yapanların yorumlarına bakılırsa webdenal ve sanalmarketim de işini düzgün yapan firmalar arasında bir de benden tavsiye şu sıralar sakın ama sakın hepsiburada'ya yaklaşmayın. büyük bir firmadır aslında ama personal eksikliği nedeniyle son dönemde büyük sıkıntılar yaşatıyor müşterilerine. tabi sinir harbi yaşamak istiyorsanız o başka.
  11. [quote name='takdogan' date='19 Ocak 2011 - 13:54 ' timestamp='1295445873' post='947124'] benım gibi yap..kablolu modeminden kablosuza bir çıkış yap.kablosusz modeminide bridge ozelliğini aç.bu şekılde kablosusz olarak kullanmauya başla.sınırsız sayıda kullanıcı sana kablosuz olarak başlanır.tabi web şifrelemesinide aç...ancak acces point'i birdge olarak kullanabilirmisin bilmiyorum ama olur sanırım.... [/quote] web şifreleme nedir?
  12. Hiren's BootCD 13.0 versiyonu wireless sürücülerle gelmiş ,bayıldım ben buna.. Ayrıca restored versiyonuna ayrıca bayıldım. Türkçe klavye desteği bile var.
  13. Valla helal olsun. Gerçi @izbewhp olayın aslını anlatmış ama farketmez, bu tarzda davranabilen insanlar varsa helal olsun Uyuz oluyorum bu tip standart sorulara. Özellikle de "kendinizi bilmem kaç yıl sonra nerde görüyorsunuz?" sorusuna.
  14. Önce izleyelim bakalım nasıl bir şeymiş. Sonra duruma göre gerekirse tepki gösteririz.
  15. 10.6'dan 12'ye adım adım tüm programlar freeware hale getirildi. Ghost ve Acronis Disk Director gibi baba yazılımlar yok artık. Ghost yerine kullanılabilecek en iyi freeware yazılım gördüğüm kadarıyla "Driveimage XML" Acronis Disk Director'e en iyi alternatif ise bence [b]"Partition Wizard Home Edition"[/b] 12 sürümünde eklenmesine sevindiğim en güzel yazılımlar[b] Antivir [/b]ve [b]ImgBurn[/b].İkisi de işini hakkıyla yapıyor.Üstelik minixp altında antivir'in güncel vdf dosyası da indirilebiliyor.
  16. @YAGMURADAM, free sürümü pek kullanışlı değil malesef. altyazı düzenleme, dvd oynatma gibi çok önemli özellikler kırpılmış. pro sürümüyle ilgili bir bilginiz var mı acaba?
  17. Ben cevap vereyim. Mini WindowsXP ile sistemi açarak recovery menüsü altında yer alan getdataback ile çok daha iyi bir veri kurtarma operasyonu yapılabilmekte.
  18. Sonunda Beta sürümlerden 2.55 final sürümüne geçilmiş arkadaşlar.
  19. Boilsoft Video Joiner v6.21 http://www.boilsoft.com/avi-mpeg-rm-joiner.html Bu sürümde birçok yenilik mevcut. Özellikle de mkv dosyalarnı başarılı bir şekilde birleştirebilmekte. Aynı üreticinin bölme konusunda da çok başarılı bir programı var. Boilsoft Video Splitter http://www.boilsoft.com/videosplitter/ Bu sürümleri malesef 10 gün çalıştırabildim. full sürüme sahip olan varsa çok memnun olurum.
  20. - Partition Magic - Drive Image 2002 - Easy Recovery Bunlar 10.6 versiyonunda kaldırılmış. Partition Magic ve Drive Image'ın silinmesi normal çünkü artık güncelliklerini yitirdiler ve bunlar yerine kullanılabilecek çok daha iyi yazılımlar var. Ama Easy Recovery, kolay kolay yeri doldurulamayan,işe yarayan bir program. Neden kaldırılmış olabilir sizce?
  21. http://rapidshare.com/files/302676198/tnctr-bsp1017.rar Antivir bu dosyada trojan uyarısı veriyor arkadaşlar.
×
×
  • Create New...