Jump to content

monanzo

Banned
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

About monanzo

Recent Profile Visitors

243 profile views

monanzo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ben recepagdas'ın Arkadasım Senın o gosterdıgın dizin sistem yüklendığinde bomboş olarak gelir ve en ufakda olsa bir yazılım yukledıinde oraya kayıtlar girer Sen hiç birşey yüklemezsen oraya hiçkimse tarafından dosya giremez yazdıklarına cevap olarak yazdım.
  2. TncXP nin 2 nci CD sinde bulunan programları unutuyorsun herhalde.
  3. Tamam bi şekilde benim sistemime nadiren de olsa virüs bulaşmış olabilir. Fakat ben direkt olarak TncXP mal etmiyorum. Fakat TncXP yi kurmadan önce böyle bir virüs algılamamış olmamdan dolayı bu yorumda bulunuyorum. Ben 2 ci kez kurdum. 2 sinde de bu virüs uyarısını aldım. Fakat belki kendi diskimden de kaynaklanıyor olabilir. Diğer virüs programları ile diskimi tarayacağım, sonra işletim sistemini silip yeniden kuracağım. Durum hakkında size bu konu hakkında bilgi vereceğim.
  4. TncXP yi kurmadan önce böyle bir virüs algılamamıştım. Siz şimdi McAfee yi bu tür bir virüsü temizleyemediğinden dolayı kötü bir virüs programı olarak mı görüyorsunuz. Yoksa TncXP de böyle bir virus yok olduğunumu savunuyorsunuz. Öğrene bilirmiyim. O halde McAfee siz kendi sisteminize kurun bir deneyin bakalım.
  5. Arkadaşlar, TNCXP de bir virüs uyarısı alıyorum, C:\System Volume Information\_restore{585B8812-D0B3-48EF-8F1B-770F2C029226}\R11\A0001546.exe isimli dosyada New Win32 isimli bir virus algılıyor. (Virus programım : McAfee Enterprise 8.0.0) Bu dosya yoluna gidince A0001546.exe isimli dosya bulunamıyor. Ben daha öncedende buna rastlamış ve silememiştim. Bu normal mi. Önerisi olan var mı ?
×
×
  • Create New...