Jump to content

mstfbilgen

Üye
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mstfbilgen

  1. Üstad kolay gelsin. Emeğinize sağlık.(16.10.2022) tarihli 64 bit sürümü kurdum . Deep Freeze (Standart 8.63) kurmaya çalışıyorum. Deep freeze kurulumunu yaparken kurulumu başlatıyorum, normal bir şekilde ilk kurulum yapıyor ama sonrasında yeniden başlatmaya geçtiğinde bilgisayar Kapanıyor.(Yeniden Başlamıyor). Bilgisayarı açtığımda Deep Freeze simgesi yok ve kurulum tamamlanmıyor. (Antivirüs programı vs. olmadığı halde)
  2.   -bazen yeniden başlatma yapınca gecikme oluyor -Bazen "Exit Shadow Mode" yapılıp yeniden başlatıldığında pasif durma geçmiyor. -Yeniden başlatıldığında görev çubuğunda bulunan klasör ve simgeler kayboluyor,bilgisayarın çalışmasında sıkıntılar oluyor.
  3. Üstad; Deep freeze ayaraları  ile ilgili mi çözüm buldun yoksa deep freeeze yerine Shadow Defender mi kullanıyorsun? ( Windows 10 da Shadow Defender ile ilgili de problem var )
  4. Windows 10 deep frezee (En son sürüm 8.23) kurduktan sonra bilgisayar kapatıp açarken açılışta onarım yapıyor ve mavi bir ekranda "bilgisayarınız düzgün başlatılmadı" uyarısı veriyor. https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/kamayv-jpg.49134/
  5. Üstad tema ve ekran görüntüsü,hava durumu aracı vs. ile ilgili paylaşım yapabil misin?Gerçekten süper olmuş
  6. Arkadaşlar Office 2013 pro Güncel key elinde olan var mı?Önceki keylerin hepsi bloke olmuş skype de etkinletirme yapamıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim
  7. Hocam ghostı dvd ile yapmak istiyorum.daha doğrusu dvd'ye ghost almasını bilyorum AMA aldığım dvd'yi eskiden hiren's boot cd yardımı ile tekar geri yükleyebiliyordum.Benim isteğim okulmuzdaki bilgisayar labaratuarındaki bilgisayarların tümünün donanım özellikleri aynı olduğunudan bir gohst dvd'sini bilgisayarı yeniden başlatım taktığımda otomatik olarak geri yüklemeye başlaması.Bunun için ne yapmalıyım.Dvd içne otomatik olarak başlaması için hangi komut ya da dosyaları koymalıyım.
  8. Bilgisayarım dört bölümden oluşmakta(hard disk 750 gb).Kullandığım işletim sistemi Windows 7.Yalnız Windows 7 bölümleme yaparken 3 bölümden fazla oluşturmadığı için bende partitionlardan iksini paragon...ile mantıksal bölüm olarak yaptıktan sonra windows 7 kurdum.Bilgisayarımdaki iki bölüm birncil, iki bölümde mantıksal bölüm.
  9. Videoda belitilen tüm uygulamaları tam olarak yaptım ama aşağıdaki iki hatadan dolayı bir türlü sonuca ulaşamadım.Uzun süreden beri bilmek istediğim bir konu idi.Bu konu ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim. Birinci resimde en üsteki "Disk" olan bölümü "refresh" yaptıktan sonra seçtim.Seçtikten sonra bu hatayı verdi Bu hatadan sonra iknici resimdeki seçenekleri videoda anlatıldığı gibi yaptım ama yine hata verdi.Bilgisayarı yeniden başlattığımda hiçbir değişiklik olnadı.
×
×
  • Create New...