Jump to content

mahmedo

Üye
  • Posts

    266
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

872 profile views

mahmedo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Program zaten öbür kullanıcılarda açılmıyorki kapatayım.
  2. Kardeş sonuç aynı. Girmiyor yine internete
  3. Zaten kapalı   Aslında aynı hata administrator hesabında da çıkıyor karşıma ama yine de giriyor. Yalnız öbür kullanıcılarda çıktığına direk bir hata raporu oluşturuyor.
  4. Merhabalar arkadaşlar. Ben Proxy Switcher adlı programı kurmuştum bilgisayara Programı Administrator hesabına kurmuştum. Daha sonra programla işimi bitirip öbür kullanıcı hesaplarından birine girdiğime "Hiçbir Veri Alınamadı" diye bir hata verdi. Hiçbir şekilde internete bağlanamıyorum. Ayrıca öbür hesaplarda proxy switcher a girmeye çalışırken şu hatayı alıyorum: [URL=http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1375353888__qew.jpg][/URL] Acaba bununla bir alakası olabilir mi? Lütfen yardım edin çok acil.
  5. Teşekkür ederim peki son soru olarak hangi virüs programını yüklememi önerirsiniz? Dediğiniz şekilde denedim fakat hiçbir dosya gelmedi. Galiba virüs programını kesinlikle kurmalıyım.
  6. Teşekkür ederim program işimi gördü. Yalnız gizli klasörlere gelip sağ tıklıyorum. Özellikler diyorum orada 3 tane kutucuk varya orada salt okunur seçili ve gizli seçeneği de kalıcı seçili hiç bir şekilde seçip iptal edemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
  7. Bunu şuan değil de daha sonra kabul edebilirim Teşekkürler..
  8. Bu işlemden sonra Flash diskimde herhangi bir değşiiklik olmadı ve flash diskimde .lnk uzantılı dosya şuan yok.
  9. Biraz daha açıklayıcı olur musun?
  10. Arkadaşlar Flash dikimde bazı klasörler vardı. Eset bu klasörleri virüs olarak etiketledi sonra sildi. Daha sonra ben karantinadan bunları geri aldım. Yalnız eset bu klasörleri geri yüklediğinde klasör olarak değil de .lnk olarak kaydetti. Daha sonra eseti sildim. Şuan flash diskimi bilgisayarıma taktığımda o klasör yok ortada yalnız ben flash diskimi televizyona taktığımda klasör var hatta içindeki dosyalara da sorunsuz biçimde ulaşabiliyorum. Yalnız ben bilgisayarda hiçbir şekilde ulaşamıyorum bu klasöre.  Teşekkürler,   Edit: Şuan Flash diskimde .lnk uzantılı soyalar da yok.
  11. Tmm teşekkür ederim gerçekten aydınlatıcı oldu.
  12. Arkadaşlar birşey daha soracağım. Mesela Iso ile Rip arasındaki fark tam olarak nedir? Mesela Ripte Skidrow veya Reloaded Tam olarak neyi çıkartıyor veya ekliyor Isoya göre?
  13. Vay be ben de iso olunca oyunda bir değişiklik olacağını düşünmemiştim. Ama mesela multiplayer gerçekten de kaldırılıp verilir mi de ? Şimdi oyunun %80 ini indirdim 5 gb lığın şimdi güme gitmiş olma ihtimali var mıdır ki? Ayrıca cevaplarınız için teşekkür ederim. Edit: Ayrıca BalckBox ne anlama gelmekte ben onu kullanıcının adı olarak düşünmüştüm
  14. [quote name='LeOn.' date='09 July 2012 - 14:08 ' timestamp='1341842910' post='1220010'] sıkıştırılmış olsa bile İSO dosyası olarak paylaşılıyorsa RİP kısmında olması da saçma olur dimi ? uzun lafın kısası reloaded ve skidrow olanları indireceksin diğerlerinin çalışma garantisi yoktur. [/quote] Birader Zamunda da Bi PC-ISO bi de PC-RIP var şimdi ben tamamen iso dan bahsediyorum. Yani belki benm bilgim azdır. Benim bildiğim iso da oyun değiştirilmeden konur. Ama rip de değişiyor diye biliyorum ve benim dediğim bu iki kullanıcı da iso bölümünde yani değiştirilmeden torrente konulan bu iso dosyası neden bu kadar farkediyor? Ayrıca cevaplar için de teşekkürler.
  15. Hmm peki bu 10 gb lık farkta kalite çok fazla artması gerekmez mi ki aslında?
×
×
  • Create New...