Jump to content

haserkut

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About haserkut

Recent Profile Visitors

168 profile views

haserkut's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Yukardaki yazılımı kullanıyorum ama yüklemede bir hata oluştu galibaki mağaza açılmıyor mağazayı tekrar nasıl yüklerim.Cdden denedim ama yüklemedi önerilerinizi bekliyorum.
  2. c-ronaldonun hazırladığı Tnc Vista 2010 V1.1 indirmek istiyorum ama partları bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  3. arkadaşlar,parola korumalı ve etkinleştirilmiş vista açmıyor sebep orijinal değil.Sizlerin yardımını bekliyorum.1-Vistayı nasıl açarım?2-Parola sıfırlama disketini nasıl oluştururum,eğer sorunu çözecekse?3-Etkin bir vista loaderini nereden bulurum?4-Format atmamı önermeyin zira tüm verilerim gider buyüzden zaten parola korumalı.Teşekkürler.
  4. sevgili arkadaşlar Max Blast5 ile ilgili herşeyi a dan z ye okudum emeği geçenlerin ellerine meklerine sağlık ama yinede kafam karıştı değişik görüşleri bir araya toparlıyamadım.İşin özü daha evvelki pcde seagate harddisk vardı ve MaxBlast4ü kullanıyordum,şimdiki pcde büyük olasılıkla HD seagate değilki maxblast4 hddyi silmedi,yeni sürüm5 500GBlık hddyi silermi yoksa boşuna uğraşmıyayımmı?
×
×
  • Create New...