Jump to content

Fe@s

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About Fe@s

Recent Profile Visitors

3033 profile views

Fe@s's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Her şey iyi güzel de ben şu başlangıç disketi oluşturma ve çalıştırma işini anlayamadım, her yerde bu kısım eksik anlatılıyor.
  2. Merhaba. TncXp kullanıyorum. Yalnız son günlerde dikkatimi çeken bir şeyi sormak istiyorum: C birimine kuruyorum ve kurduktan sonra daha önceleri olmadığını gördüğüm ama son iki kurulumda karşılaştığım dosyalar var. Bunlar "sqmdata00.sqm, sqmdata01.sqm " gibi isimleri ve uzantıları olan, SQM dosyası olarak geçen gizli dosya niteliğinde dosyalar. Dikkatimi çeken diğer şey ise bunların D biriminde de olması. Bunların ne olduğunu, ne işe yaradığını ve eğer bunları silersem bir sorun olup olmayacağını açıklayabilirseniz minnettar olacağım. İşte ekran görüntüsü: Bir soru daha: TncXp kullanırken USB Belleğimi tanımıyor, usb sürücülerini güncelledim, anakart cd sinden defalarca tekrar kurdum ama sorun çözülmedi. Ne önerirsiniz? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  3. Sürekli alarm veriyordu, "sil" dedim. Şu an bir sakatlık yok gibi, inşallah çökmez.
  4. Ben Nod32 kullanıyorum, Antivirüsü kurduktan sonra "svchost.exe, autorun.inf" gibi alarmlar verdi. Benim sorum şu; eğer bunları silersem sistemimde sorun olur mu?
×
×
  • Create New...