Jump to content

ulasturhan

Üye
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ulasturhan

  1. Ayrıntılı rehber varsa yönlendirin bir türlü beceremedim.
  2. universal restore beceremedim dostum resimler ve dosyalar gitmiş güncel bir tnctr sayfası varsa link atarsanız sevinirim.
  3. s.a isoyu indirdim rufus ile uefi destekli olarak usb ye yazdırdım. sonrasında kurulum ekranında sürüm sormuyor ve direkt olarak home sürümü kuruluyor. nerede yanlış yapıyorum?
  4. Ayrıca verdiğiniz dosyayı indirdim. yanlız burdaki hepsi vbe uzantılı editleyip içine bakmak istiyorum ama ne kullanacağımı bilemedim yokmudur imkanı editlemenin? Regedit için reg uzantılı dosyalar yeterli olmuyormu script yazılmış bunun için? Emeğiniz ve değerli paylaşımınız için teşekkür ediyorum.
  5. Arkadaş izmir teknik desteğe ve bu programları bir araya getirmede emeği geçen tüm paylaşımcı arkadaşlara saygı duyduğumu belirterek paylaşımda bulunanada bolca teşekkür etmek isterim. gerçekten parayla alamayacağın bir paket olmuş. Sık sık farklı performanstaki bilgisayarlara kurlum yapmak zorunda olanların mutlaka bu paketi indirip arşivlerinin baş köşesine koymaları lazım...   işe yeni başlayanlar için deneyimlerimi aktarayım... paket büyük diye bende 16gb bile usb yok max 8 var diyenin bile işine yarayacak bir paket olduğu için mutlaka ve mutlaka indirip hdd nizin bi köşesine koyun...   E peki bu 30 küsür gb lık veriyi ben 8gb ta nasıl kullanıcam derseniz oda gayet basit :)   inen paketin içindeki usb root klasörünün içinde yer alan tüm işletim sistemi dosyalarını ve hcbd dosyasını kesip bir üst klasöre yapıştırın ve arkadaşınıza kuracağınız işletim sistemine karar verdikten sonra o işletim sisteminin klasörünü tekrar usb_root klasörüne geri taşıyın. sonra mb boot usb ile usbnizi oluşturun. işte ihtiyacınız giderildi...   Kendinize iyi bakın...   Paylaşımcı arkadaşlara tekrar tekrar teşekkürü bir borç bilirim.   Saygı ve sevgilerimle...
  6. son 2 beini ne yazıkki iso değil. zip dosyası ve içerisinde isoyla alakalı hiç birşey yok. uzantıyı değiştiripmi deneyelim ne dersiniz?
×
×
  • Create New...