Jump to content

smhxgs

Üye
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by smhxgs

  1. pardus 2009 harika birşey herşeyi otomatik tarıyor tanıyor ve yüklüyor fakat tanımadıklarını tanıtmak biraz daha zor eski pardus sürümlerinde daha çok komut bilmek gerekirdi bunlarda ise birşey bilmeniz gerekmiyor %60 oranında son kullanıcıya hitab ediyor evet geliştirilmesi %100 e getirilmesi gerek bunun ve linuxlardaki en büyük problem flash player sorunu artık bitmeli.. adobe linuxa pislik çıkartıyor eğer flash sorununu aşıp, windows programlarını tam anlamıyla çalıştırabilecek bir programda yüklenebilirse windowsun yerini almaması için hiçbir sebep yok şimdiden pardus un bilinirliği baya arttı çoğu kişi biliyor ve bu bilenlerde severse windows tarih olur..
  2. ya arkadaşlar indiren nası indiriyor bilmiyorm ama ben rapidden indiremiyorum dosyaları günlük limit falan koyuyor modemi kapatıp açsam dahi indirmiyor dahasını.. indirenler premium hesap mı alıyor acaba çok güzel bir çalışma inş. bende faydalanmak istiyorum yardımlarınızla...
  3. merhaba arkadaşlar ben bi format attım ama sonrasında ses kartını realtek 97 yide yüklediğim halde ses çıkmıyor makinadan anakart: epox ep-8K9A7I eksik olan çoklu ortam yöneticisi yazıyor,acaba sebebi bu mudur? uniblue 2009 driver bulma aracını kullanıyorum...(çoklu ortamı yükleyemedi,tavsiye edebileceğiniz başka bir araç var mıdır?) bugün 5 saat uğraştm yapamadım bi çözüm yolu gösteren herkese şimdiden sonsuz teşekkürlerimi iletirim..
×
×
  • Create New...