Jump to content

megamehmet

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by megamehmet

  1. Sanırım problem İDM ile indirmemden kaynaklanıyor. Yeniden part1'i indirdim. Hata vermeden part2'yi isteyene kadar ilerledi eski indirdiğim part 2 yi gösterdim. Fakat 2'den 3'e geçerken yine  CRC hatası aldım. Demek ki partlar bozulmuş İDM ile indiriken. Şimdi yeniden normal yoldan tek tek indiriyorum. Bilginize...
  2. Bendeki problem halen devam ediyor. Winrar'ın versiyon güncellemesi de işe yaramadı. Bu arada diğer linkler ölü olduğu için sadece dev host linkleri ile çalışmak zorunda kalıyorum. Ancak ne yaparsam yapayım crc hatası veriyor. Boşuna Cumartesi gecemi bu dosyaları indirmeye ayırıp saat 3'e kadar bilgisayar başında oturdum galiba. Bu linkten indiren arkadaşlar aynı sorunu yaşadılar mı acaba? Bu arada İDM ile indirmem mi soruna neden oldu acaba?   Ayrıca Part 1'in hash değerleri Köylü'nün verdiği gibi değil.     CRC32: 04DBCD46 MD5: 0A8B1B3E0B8F622730591994FACD8102 SHA-1: 6A3A4E61067FBBF3FA16705BED4E9A86AC83C752   Bu değerleri Goggle'da bulamadım. Ben ne indirdim anlamadım:))    
  3. Merhaba Admin'in eklediği son linklerden indirdim. Aynı anda 12 link de inebiliyordu. Hatasız olarak IDM ile indirebildim. Ancak Rar'dan çıkartmak istediğimde sırasıyla aşağıdaki hatayı tüm ciltlerde alıyorum.     !   C:\Users\Mehmet\Downloads\Compressed\wywyz.part01.rar: OCAKAIO.ISO içinde paket veri CRC hatası. Cilt bozuk !   C:\Users\Mehmet\Downloads\Compressed\wywyz.part02.rar: OCAKAIO.ISO içinde paket veri CRC hatası. Cilt bozuk !   C:\Users\Mehmet\Downloads\Compressed\wywyz.part03.rar: OCAKAIO.ISO içinde paket veri CRC hatası. Cilt bozuk !   C:\Users\Mehmet\Downloads\Compressed\wywyz.part04.rar: OCAKAIO.ISO içinde paket veri CRC hatası. Cilt bozuk !   C:\Users\Mehmet\Downloads\Compressed\wywyz.part05.rar: OCAKAIO.ISO içinde paket veri CRC hatası. Cilt bozuk !   C:\Users\Mehmet\Downloads\Compressed\wywyz.part06.rar: OCAKAIO.ISO içinde paket veri CRC hatası. Cilt bozuk !   C:\Users\Mehmet\Downloads\Compressed\wywyz.part07.rar: OCAKAIO.ISO içinde paket veri CRC hatası. Cilt bozuk !   C:\Users\Mehmet\Downloads\Compressed\wywyz.part08.rar: OCAKAIO.ISO içinde paket veri CRC hatası. Cilt bozuk !   C:\Users\Mehmet\Downloads\Compressed\wywyz.part09.rar: OCAKAIO.ISO içinde paket veri CRC hatası. Cilt bozuk !   C:\Users\Mehmet\Downloads\Compressed\wywyz.part10.rar: OCAKAIO.ISO içinde paket veri CRC hatası. Cilt bozuk !   C:\Users\Mehmet\Downloads\Compressed\wywyz.part11.rar: OCAKAIO.ISO içinde paket veri CRC hatası. Cilt bozuk !   C:\Users\Mehmet\Downloads\Compressed\wywyz.part12.rar: OCAKAIO.ISO içinde paket veri CRC hatası. Cilt bozuk   Bu arada linkler dev host linkleridir. Sizin ilk mesajınızın altına eklenen son linkler... Problem linklerde mi diye şimdi başka bir linkten 1 part indiriyorum.  
  4. Bu arada unuttum, eğer zaten kablo bağlı bir masaüstün varsa -eski modemde de tek port varsa- bunu nereye takabilirim diye sorabilirsiniz. Bunu da mecburen 4 port  olan modemdeki kalan 3 porttan birine takacaksınız. Tabii eğer daha önce kullandığınız 5 veya 8 port gibi bir swich yoksa.
  5. Kendinizi kasmanıza hiç gerek yok. Zaten kurulu olan kablolu modeminizden yeni aldığınız kablosuz modeme bir ara lan bağlantı kablosu ile bağlanın. Bunun için kablolu modemin  lan çıkışından diğer 4 port olan kablosuz modemdeki portlardan birine ara kablo bağlayın. Şu 8 uçlu cat5 kablo. Hani yeni modem kutusundan çıkan. Eski modemde birşey yapmanız gerekmiyor ama eğer yayın portları (DHCP server) aynı ise, yani her ikisi de mesela 192.168.1.1 gibi başlayıp ip dağıtıyorsa, yeni modemdeki yönetiden DHCP server bölümünü devre dışı bırakın ki eski modeminiz ip dağıtsın. Bu kadar.
×
×
  • Create New...