Jump to content

cengiz9999

Üye
  • Posts

    114
  • Joined

  • Last visited

Status Replies posted by cengiz9999

  1. wın 7 pro vl x86 keske netım duzgun olsada paylassam

  2. Birilerinin sistemine eleştiri yapacaksak dozunu ıyı ayarlamak gerek forumda sıstem yapan arkadaşlar bu ısın acemısı deıl zıra daha once bırcok kez sıstem yapıp hatalarını kabullenen ınsanlar.

    Yoklugum bellı oluyormu benı soran yok artık....!

    1. cengiz9999

      cengiz9999

      Hala sizin 2014 yapımı sisteminizi kullanıyorum.Sizin tavsiyeniz üzerine yeni sistemleride denedim ama olmadı.Sizin sistemlerin yerini tutmadı.

       

    2. (See 2 other replies to this status update)

  3. Sistem yapmayı bıraktım ve açıkcası yapabılecegımıde sanmıyorum açtıgım konularda dönüş yapmazsam umarım rahatsız olmazsınız anlayışınız için teşekkürler

    1. cengiz9999

      cengiz9999

      Hala sizin '10 mart 2014'te paylaştığınız Win 7 Ultimate'yi kullanıyorum(Bütün programları ve flaş paketini silip yenileyerek).En son yapılan win 7 işletim sistemlerinden çok daha verimli.Yeni sistem yaparsanız, elinize sağlık derim.Yapmazsanız da, Win 7 nin ömrünün de ,bizim kuşaktan daha uzun olacağını zannetmiyorum.Yıllardır sizin yaptığınız sistemleri  kullanan biri olarak ,elinize gönlünüze sağlık der,Allahtan sağlık ve mutluluk dolu  bir ömür dilerim.

    2. (See 5 other replies to this status update)

  4. 3-4 gündür sistem yapmak için ugraşıyorum herşeyı unutmuşum.Kötüde  olsa bişey yapmışım galıba bakalım upload edebılcemmı

    YDXJXa.png

    1. cengiz9999

      cengiz9999

      casper0007 nin kötü sistem yapacağına inanmam

  5. Bi ara win  7 pro vl yapsammi diyordumki artik bana dusmez o kadar karizmatik insan var burda

    1. cengiz9999

      cengiz9999

      Birde hızlandırılmış ve görsel olursa 3 senede onu kullanırım sayenizde üstadım

    2. (See 1 other reply to this status update)

  6.  

    1. cengiz9999

      cengiz9999

      Merhaba Ömer bey.Sizin 10 Mart 2014 te yaptığınız Win 7 Ultimate'yi kurdum ve hiç güncelleme yapmadan kullanıyorum.Kullandığım birçok güncel sistemden çok daha iyi netice alıyorum.Güncellemeleri -http://forum.oszone.net/thread-257198.html-buradan indirip kuruyorum.Kurmamı tavsiye edermisiniz.Bir problemimde,hangi sistem kurulu olursa olsun,mausa bir süre dokunmadığımda ekran karardıktan sonra,pc nin(Masaüstü)ışığı uzun süre yanık kalıyor.Heralde arkada çalışan programlar var.Bir hayli geç kapanırken Host Task gibi bir yazı çıkıyor.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
       

       

    2. (See 2 other replies to this status update)

  7. Multıoem wın7Aio +wimpe7 içerikli bi çalışma hazır upload beklıyor verip vermeyecegım muamma paylaşabılırsem herhalde mutlu olurum :D 4,4 gb

  8. İşletim sistemi yapıp paylaşanların durumu bu olsa gerek

    http://i.hizliresim.com/g2X55b.jpg

    1. cengiz9999

      cengiz9999

      Eski makinalara sahip 'Home Premium'kurmak zorunda olanlara yardımcı olursanız,hayırlı bir iş yapmış olursunuz.Mesela, ben 5-7-2015'te yaptığınız Home premium'u kullanıyorum.Birkaç gün evvel  4-10-2014'te yaptığınız Home Premiumu kurup güncelledim ama zaman aşımından olduğunu zannettiğim bazı problemler çıktı.Belki ilerde, maddi durumu iyi olmadığından dolayı yeni makina alamayanlar için, güncel ve görsel bir 'Home Premium' yaparsınız.Elinize-bilginize-gönlünüze sağlık.

       

    2. (See 3 other replies to this status update)

  9. Aksama 32 bit calismasi baslayim diyorum ulti yada pro ne dersiniz

  10. Aksama 32 bit calismasi baslayim diyorum ulti yada pro ne dersiniz

  11. İlk defa guncellemesız modıfıye bi wın7sp1 pro vl yaptım nedenmi internetim yok .Gönül paylaşmak isterdi amma olmuyor çevremdekilere torpil geçtim usb lere yazdırıp verdim adamlar çoştu peh ...Herkeşe benden çay rutbesi olana yoh

  12. Uzun zamandır sistem yapmıyorum ve yapmayıda dusunmuyorum.Birçok kez özel olarak mesaj yolu ıle sistem yapmasını ögrettıgım kışıler başka sitelerde boy gosterdı.Pişman deilim tabiki bundan sonra arada selamımı verir köşemde çayıma devam ederim. Tüm tnc Ailesine selamlar;)

    1. cengiz9999

      cengiz9999

      Hala sizin 5-7-2015 tarihli Home Premium'u kullanıyorum.Hala jet gibi.Ama size birde eleştirim var.Yıllardır sizin yaptığınız işletim sistemlerini kullandığım için bilgisayar'da kendimi ilerletemedim.Çünkü hatasız ve problem çıkartmıyor.Ve ben onu düzeltmek için uğraşarak kendimi geliştiremiyorum.

       

    2. (See 1 other reply to this status update)

    1. cengiz9999

      cengiz9999

      İnşallah paylaşırsınız.Yaklaşık bir buçuk yıldır sizin sistemlerinizi kullanıyorum.

    2. (See 3 other replies to this status update)

×
×
  • Create New...