Jump to content

1982

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About 1982

Recent Profile Visitors

345 profile views

1982's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1.   @anilkilic çok teşekkürler bende tel ile aktifleştirdim ama yukardaki soruma bir cevap alamadım.
  2. üstat yedekleme konusunda sorum var. şimdi key girilecek dediğin bize skype ile verilen key mi? product id yanında yazan mı? yoksa ilk sayfada değiştirdiğimiz keylerden biri mi? eğer skype ile verilense onu bulmam hatırlamam imkansız.
  3. efu 19, 20, 21 tekrar gönderebilir misiniz?

  4. merhaba. şu gvz leventi multi upload gibi alternatifli sitelere atabilir misiniz? forumdaki linklerin hepsi ölmüş.

  5. Çok teşekkürler hakaret için istanbul82. Sende benim gibi 10 crack dener altısında boot ekranın çökseydi tam olarak neyin nasıl yapılacağını iyice sormak isterdin. eyvallah.
  6. Teşekkürler. Biraz da anlatım yapabilirmisin. Tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum. http://forums.mydigitallife.info/threads/13098-How-To-Write-a-Slic-OEM-driver-x64-(-educational-purpose-only-) burada baya bir bilgi var ama ingilizcem yetersiz.
  7. "Bios mod size zor geliyor veya bulaşmak istemiyosanız loderda işlemiyosa" evet benim sorunumun aynısı versiyonda 7600.16385 fakat ilk link silinmiş. Yenilenme imkanı var mı?
  8. Eklediğiniz iki versiyonu da indirip denedim. Ama aşağıdaki hatalar karşıma çıktı. Daha önce 7loader orbit hazar filan denemiştim ama olmamıştı. İndirdiğim versiyon 7600 wmvare 7.0'a kurduğumda direk otomatik aktive edilmiş haldeydi. Bende buna güvenerek kendi pcme kurdum lakin 1 haftadır uğraşıyorum olmadı. Birde slic versiyonlu denemiştim. Bot ekranım uçmuştu. Ne yapmam lazım
×
×
  • Create New...