Jump to content

bursa1616

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About bursa1616

Recent Profile Visitors

228 profile views

bursa1616's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Konu başlığı yanlış ! activation remover değil activation [size=5][color=#FF0000][font=Arial, Helvetica, sans-serif]Notification[/font][/color][/size] remover . Yani sadece uyarı vermez gene cracksiz kullanırınız
  2. Murat bey yorumumu görüp cevap yazdığınız için teşekkür ederim boyutu yaten olmuş olacağı kadar driver packı kaldırıp programın bir köşesine linkini yada tavsiye mesajını eklerseniz programın boyutu yazaten yarıya düşecektir benim programınızda gördüğüm eksiklik sadece budur emek verilip uğraşılmış bir programı kullanmak isterim ben günde en az 3 tane pc formatlıyorum v14 ten office 2007 ve k-lite codec eksilmiş ben bunları ayrı kurarsan her bilgisayar başına 10 dk fazladan zaman harcarım ofice 2013 çıkacak driver packi kaldırarak officeleri eklerseniz memnun olurum programı yazdığınız dilde mümkün olur mu bilmiyorum fakat office ve diğer birkaç eksiği el ile listeye ekleyebileceğimiz bir sistem oluşturulursa daha güzel olur.
  3. Beğenimi geriye çektim kusura bakma inşallah yazdıklarımızı inceler ve ona göre birdaha düşünürsünüz şimdiye kadak kullandık teşekkür ederim inşallah daha da kullanırız.
  4. Arkadaşın programını kullandım (murathassoy) hep fakat artık kullanmayacağım heralde office 2010 vardı gitti 2007 vardı gitti ne yapıyorsun arkadaşım windows 8 çıktı adama ben 2003 mü karacam yazıklar olsun driver pack in ne işi var orada ben zaten onun yeni versiyonu çıkar çıkmaz indiriyorum sende ne gerek var indireyim diye canım çıktı biraz stabil ol office en kısa sürede eklenmezse ben yokum bilginize !
  5. Torrente gerk yok mediafire gayet hızlı rardan çıkarıyorum deneyeceğim
×
×
  • Create New...