Jump to content

teknik_dogan

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About teknik_dogan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

teknik_dogan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Bende indirdim part ları sağlam ama iso yaparken hata veriyor.. Bence de bir sorun var.
  2. Bir ATA sözü vardır €f€ndim çalışan d€mir PAS tutmaz diy€.Bilgisayarı yorgun hal€ g€tir€n atılan formatların sıklığı d€ğil , Virüs y€miş olmanızdır. Dil€diğiniz kadar format atın hiç fark€tm€z ,y€t€rki virüs l€rd€n uzak durun..Saygılarımla..
  3. [quote name='6489426' date='04 February 2012 - 17:47 ' timestamp='1328377653' post='1150767'] hp pavilion dv9000 laptop var şuan elimde düğmeye basıyorum fanlar falan çalışıyor fakat ekran gelmiyor siyah kalıyor. ne gibi bir sorunu olabilir ? [/quote] Selam değerli arkadaşım..Bence hiç bir şey yapmadan önce şimdi anlatacağım işlemi takip et. Ekranın en alt tarafında ( Genelde sağ köşede olurlar ) bir tırnak vardır ana pc de bulunan bir düğmesini açıp kapatmaya yarayan ..Öncelikle pc yi açtığında 10 saniye kadar sonra bu klik düğmesini küçük ve sivri bir şeyle ( kibrit çöpü ) dokun ve çek.Yinede ekran karanlık ise Ram lere bakmanı öneririm. Saygılarımla..
  4. [quote name='helehoyni' date='11 September 2011 - 19:25 ' timestamp='1315769119' post='1077836'] Belki sorununuza yardımcı olacak bir cevap değil, belki de bir çoğu bana kızacak... Ama bu tip Aidata, Exper, Casper, Acer, vb. markalar aldıkça böylesi sorunlardan yakanızı kurtarmanız mümkün değil Bu gün bu sorunu çözseniz 3-5 gün sonra başka yerden patlak verecek. Zamanında ben de yaptım aynı hatayı, 3-5 kuruş daha ucuz diye bu çakma laptop lardan aldım; ettiğim masraf, harcadığım emek aradaKİ fiyat farkının 10 katını buldu belki. Allah sabır versin, umarım sorununuzu çözersiniz. [/quote] Çok teşekkürler ..
  5. Selam arkadaşlar.Benim aidata AN-58B laptop'um var.Açma tuşuna bastığımda Pc kendi kendine reset atıyor.( Yani windows xp logosu çıkınca ) hemen mavi ekrana geçip aniden geri dönüp ,Windows olağan şekilde başlasın uyarısı çıkıyor. Ve yapmış olduğum bazı deneyimler şöyle'ki: 1: harddisc i değiştirdim 2: Ramleri değiştirdim. 3:Bios pilini Çıkarıp bir dakika kadar sonra tekrar taktım. işlemciyi değiştirdim. 4: Halada açılmayınca Bios ayarlarına gidip Pc nin Cd room u görmediğini gördüm . 5: Çalışan başka bir laptop'tan Dvd room çıkarıp taktım Halada sorunu çözemeyince burada sizlerle bu sorunu mu paylaşmaya karar verdim. Bu konuda bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlarımdan öneriler bekliyorum.Cevaplarsanız beni ve benim gibi sorunu olan arkadaşlara yardımcı olduğunuz dan dolayı şimdiden teşekkkürlerimi ARZ ederim.Selamlar ve Saygılar ...
×
×
  • Create New...