Jump to content

sercery_07

Üye
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

400 profile views

sercery_07's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ben olsam kendim toplardım aynı arabadaki gibi bende var bütün mahhalle eşlik ediyor bazen =)
  2. en kolayı yönlendirme olayı bu saatten sonra bir çok siteyi açarsın aklına ne gelirse ama biraz yavaş çalışacaktır. http://www.ktunnel.com gibi siteler le girersin
  3. şu anda piyasanın en hızlısı ve en güveniliri aslında Google Chrome ve microsoft i9 u bu yüzden piyasaya sürdü bunlar bilindik şeyler. firefox da öylesine i8 den hızlı ama şu anda dün yayınlanan i9 gayet güzel ve hızlı ve firması herkeze güven veriyor. i9 piyasaya bomba gibi düştü bence çokta güzel
  4. bende size torrent linkini vereyim ardakaşlar full isteyenler var heralde ama söylemedi demeyin 5 dvd ona göre link koyuyorum herşeyi içerisinde ) http://thepiratebay.org/torrent/5630792 buradan indire bilirsiniz. iyi günler!
  5. [quote name='mai_brs' date='16 Mart 2011 - 09:43 ' timestamp='1300269207' post='981487'] cpu nun biraz yetersiz kalacağının farkındayım ama cpu ve anakart yükseltsem, bu sefer ram ve ekran kartı almaya para kalmıcak malesef.yani elimdeki maddi imkanlarla hepsinibirden yükseltemiyorum.ya ram ve ekran kartı yada cpu ve anakart.ben oyun oynayabilmek için önceliği ram ve ekran kartına verdim.paylaştığın bilgiler için sağol [/quote] arkadaşım unutmaman gereken bi ayrıntıda güç kaynağı senin o parçaları alsan bile büyük ihtimalle güç kaynağın yetersiz kalabilir. ve sorun yarata bilir.ona göre düşün taşın. bence en mantıklısı elindeki ana kart ve işlemciyi satıp yenisini alman tabi bu senin durumuna bağlı.
  6. valla bu süper oldu bilader bu eline emeğine sağlık DİKKAT: Teşekkür Etmek İstiyorsanız Butonunu Kullanmanız Gerekmektedir.
×
×
  • Create New...