Jump to content

hisar

Üye
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by hisar

  1. Sansar ve Mehmet69 Bey'lere tesekkür ederim.Gohst ve imaj alma prgramlarını kullanmam icin hepsinin imajını almam gerekir tabi imaj alınması icinde yeniden kurmam gerekir hele bir de imajlara virüs girerse !İste o yüzden kısa sürede kurulan xp varmış. Onlardan birini bulmam benim isimi baya kolaylastırır gibime geliyor. Tesekkürler...

  2. neden format atıyorsunuz ki deepfeere diye program işinizi rahat görür format atımana gerek kalmaz birkere kur deepfreeze yi kur okadar aç kapa kurduğun gibi kalsın

    http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=94548&hl=deepfreeze

    Deepfreeze kuramam çünkü bu bilgisayarlar iderecilerin ve memurun bilgisayarı sürekli calisan prgramalar var .Ek ders,ders prgramı gibi sürekli kullanılan prgramlar var. Ve bu insanlar bilgisayara belli ölçüde vakiflar ayrıntılara inmezler. o yüzden kolay kurulumlu cd ler var mış.Bunalar katılımsiz xp cd'ler mi acaba? Bilgisi ve önerisi olan var mı?

  3. Arkadaşlar okulumuzda farkli özelliklere sahip bilgisayarlar var ve bunların ara ara formatlanması gerekiyor.Bu konuda uzman olan arkadaslar varsa fikir verebilirler mi?Arkadaşın biri her bilgisayara kurulabilecek (normal xp den daha kisa sürede kurulan) xp cd'si olduğunu söyledi .Var mı acaba böyle bir sey? Ne önerirsiniz? Tesekkürler...

  4. Arkadaslar cpu isinmasindan olsa sürekli olur oysaki bende sadece ilk acilista resetliyor veya bazen mavi ekana dusüyor yani temel sikeyatim bu ...ilk acilsta reset atiyor veya bazen mavi ekran oluyor sonrasinda da ekran ayarlari degismis oluyor veya ekranin renkleri degisiyor ... cok nadir olarak oda sanki zorlandiginda reset atiyor .Dedigim gibi bu olay cok nadir oluyor.

    Güncel

  5. Arkadaslar cpu isinmasindan olsa sürekli olur oysaki bende sadece ilk acilista resetliyor veya bazen mavi ekana dusüyor yani temel sikeyatim bu ...ilk acilsta reset atiyor veya bazen mavi ekran oluyor sonrasinda da ekran ayarlari degismis oluyor veya ekranin renkleri degisiyor ... cok nadir olarak oda sanki zorlandiginda reset atiyor .Dedigim gibi bu olay cok nadir oluyor.

  6. Arkadaslar bilgisayarim ilk acilista tam acilacagi sirada reset atiyor. Bazen bir iki kez üst üste atiyor, sonra düzüliyor;bazen de sorunsuz aciliyor.Bunun yaninda bazen bilgisayar acildiginda ekran ayarlari degismis olrakta acisiloyor . Güncel ekran karti driverinida yükledim ,formatta atim chdsk /r de yaptim ama nafile yine ayini sorunlar devam ediyor.Yardimci olursaniz sevinirim.Tesekkürler.

  7. Klavyene sağlık üstadım.

    Yalınız bi konu hakkında bilgi almam mümkün mü? bu porogramı daha öncecen kulllanmıstım ama site yi tam olarak indiremiyordum. simdi evde net olmadıgı için kafeden indirip eve getiriyordum evde siteyi calıstırdıgımda ilk sayfalar açılıyordu yalnız ikinci sayfaları acınca sayfa görüntülenemiyordu . simdi ben web dersi anlatan bir siteyi indirip evde çalısmak icitiyorum bunu nasıl yapabilirim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. hersey icin tesekkür ederim.

  8. arkadaşlar fordan hiren 9.4 ü indirdim türkçe yazıyordu ama cd'ye attıktan sonra açtıgımda cd icerigi ingilizceydi. acaba sorun nerde yanlıs biseymi yaptım. yardımcı olursanız sevinirim. tşk ederm.

  9. kusurabakmayın acemilik yama bölümüne açtım konuyu ama ... malesef.

    mrb üstadım mümkünse ve zahmet vermiyeceksem VMware Workstation 6.0.2 Build 59824 for Windows bu programın tr yamasını bulabilirmiyiz yardımınız için simdiden tşk.

    prg formda mevcut

×
×
  • Create New...