Jump to content

hisar

Üye
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hisar

  1. Arkadaşlar bu programa ihtiyacım var.Tüm aramalarıma rağmen bu programı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler... TestMaker 8.9 Standart ve Pro
  2. Sansar ve Mehmet69 Bey'lere tesekkür ederim.Gohst ve imaj alma prgramlarını kullanmam icin hepsinin imajını almam gerekir tabi imaj alınması icinde yeniden kurmam gerekir hele bir de imajlara virüs girerse !İste o yüzden kısa sürede kurulan xp varmış. Onlardan birini bulmam benim isimi baya kolaylastırır gibime geliyor. Tesekkürler...
  3. Deepfreeze kuramam çünkü bu bilgisayarlar iderecilerin ve memurun bilgisayarı sürekli calisan prgramalar var .Ek ders,ders prgramı gibi sürekli kullanılan prgramlar var. Ve bu insanlar bilgisayara belli ölçüde vakiflar ayrıntılara inmezler. o yüzden kolay kurulumlu cd ler var mış.Bunalar katılımsiz xp cd'ler mi acaba? Bilgisi ve önerisi olan var mı?
  4. Arkadaşlar okulumuzda farkli özelliklere sahip bilgisayarlar var ve bunların ara ara formatlanması gerekiyor.Bu konuda uzman olan arkadaslar varsa fikir verebilirler mi?Arkadaşın biri her bilgisayara kurulabilecek (normal xp den daha kisa sürede kurulan) xp cd'si olduğunu söyledi .Var mı acaba böyle bir sey? Ne önerirsiniz? Tesekkürler...
  5. Yardımınız için tesekkürler. İki kez yazmamin sebebi acelemin olmasi ayrıca msj'ımın görülmemis olmasindan dolayı tekrar yazdım.Uyarınız için de tesekkür ederim.Ayrıca uslubunuz içinde (zımbırtısını) teşekkür ederim...
  6. Arkadaslar msn 'nin son versiyonunu indirip güncelledim yalnız maillerime bakamiyorum. Mail kutucuğunu tikladigimda hotmailin sayfasi aciliyor ve terkar adres ve parola istiyor. Bunu nasil cözebilirim?Tesekkürler.
  7. Kullanimi hakkinda bilgi vermeniz mümkün mü acba? Tesekkür ederim.
  8. arkadaslar birseyler buldum ama bir bakarmisiniz. http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;156669&Product=winxp
  9. Yo sükekli kurdugum xp ve normal bir xp bundan baska ne olabilir yükardaki hata kodunu cözebilen oldu mu?
  10. aradaslar mavi ekranin sebebini buldum yani kodunu dersek daha dogru olur : c000021a (fatal error) 0xc0000005 (0x00000000 0x00000000 bunun cözümü ne olabilir donanimci arkadaslar yardimci olursa sevinirim.
  11. arkadaslar acronisi kudum ful hala getdirdim galiba...yalniz acinca aciloyor ama sonra birden kapaniyor. Sebebi ne olabilir acaba?
  12. Arkadaslar cpu isinmasindan olsa sürekli olur oysaki bende sadece ilk acilista resetliyor veya bazen mavi ekana dusüyor yani temel sikeyatim bu ...ilk acilsta reset atiyor veya bazen mavi ekran oluyor sonrasinda da ekran ayarlari degismis oluyor veya ekranin renkleri degisiyor ... cok nadir olarak oda sanki zorlandiginda reset atiyor .Dedigim gibi bu olay cok nadir oluyor.
  13. bende onu düsündüm ama bilimiyorum ... Peki arizali olsa neden sürekli olmuyor . Bazen hata veriyor ???
  14. Peki arkadaslar ekran ayarinin degismesi veye renk renk olmasi yine ramden midir ki...
  15. iki ram var ikisinide dün cikardim temizlemeye calistim ama yine oluyor. Baska ne olabilir ki ???
  16. Arkadaslar bilgisayarim ilk acilista tam acilacagi sirada reset atiyor. Bazen bir iki kez üst üste atiyor, sonra düzüliyor;bazen de sorunsuz aciliyor.Bunun yaninda bazen bilgisayar acildiginda ekran ayarlari degismis olrakta acisiloyor . Güncel ekran karti driverinida yükledim ,formatta atim chdsk /r de yaptim ama nafile yine ayini sorunlar devam ediyor.Yardimci olursaniz sevinirim.Tesekkürler.
  17. arkadasım orbite bir bak orbit her türlü videoyu indiriyor.tavsiye ediyorum.
  18. eline sağlık üstadım. mümkünse bir konuda yardımınızı ihtiyacım var elle yazılmıs yazıları görmüyor . elle yazılmıs yazıyı nasıl tanıtabilirim . yardınlarınız icin simdiden tesk. ederm.
  19. Klavyene sağlık üstadım. Yalınız bi konu hakkında bilgi almam mümkün mü? bu porogramı daha öncecen kulllanmıstım ama site yi tam olarak indiremiyordum. simdi evde net olmadıgı için kafeden indirip eve getiriyordum evde siteyi calıstırdıgımda ilk sayfalar açılıyordu yalnız ikinci sayfaları acınca sayfa görüntülenemiyordu . simdi ben web dersi anlatan bir siteyi indirip evde çalısmak icitiyorum bunu nasıl yapabilirim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. hersey icin tesekkür ederim.
  20. arkadaşlar bu programda elle yazılmıs yazıları nasıl tanıtabiliriz , tarayıcıdan tarattım ama nafile birtürlü okuyamıyor. bilen arkadaşlakımın yardımlarını bekliyorum.
  21. arkadaşlar fordan hiren 9.4 ü indirdim türkçe yazıyordu ama cd'ye attıktan sonra açtıgımda cd icerigi ingilizceydi. acaba sorun nerde yanlıs biseymi yaptım. yardımcı olursanız sevinirim. tşk ederm.
  22. üstat eline sağlık sağal. program ile ilgili bisey soracam bu programı ben biara kulandım ama ana bilgisayardaki bilgilerimi sanal pc ye aktaramıyordum bide nete bağlanmada sorun yasıyordum. bu konular hakında bilgi verirsen sevinirim.
  23. kusurabakmayın acemilik yama bölümüne açtım konuyu ama ... malesef. mrb üstadım mümkünse ve zahmet vermiyeceksem VMware Workstation 6.0.2 Build 59824 for Windows bu programın tr yamasını bulabilirmiyiz yardımınız için simdiden tşk. prg formda mevcut
×
×
  • Create New...