Jump to content

Paranovekron

Üye
  • Posts

    144
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

İletişim Bilgileri

Profile Information

  • Male
  • İzmir

Recent Profile Visitors

1128 profile views

Paranovekron's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

3

Reputation

  1. Vistadaki Crack i nasıl silebilirim. Orıjınal Lisansla kurulum yaptıgım ıcın crack istemiyorum. Teşekkürler
  2.  mart ayı guncel oldugunu anladım hocamda mayıs ayındayız ondan sordum.. teşekkürler bekliyoruz..
  3. hocam affınıza sıgınarak soruyorum neden mart acaba? birde aktivasyon yoktur umarım..
  4. abi birde perfect Xp deki gibi 1 e basınca Windows 7 2 ye basında xp kurulumu koyma şansımız var mı? 
  5. ALLAH SIZDEN RAZI OLSUN....!!!! çok ama çok teşekkür ederim.. Bu bi Windows AIO flashıdır.. ben bu çalışma için 64 gb sandisk extreme usb 3.0 flash bellek aldım..
  6. EKLEYEMİYORUM SORUN ORDA vista xp 7 8 tamam ama vista çalışmıyor. sağlam iso bulamıyorum. indirmişken hepsi içinde olsa ne güzel olmaz mı adamın son çalışması.. 
  7. böyle bir çalışmada vista büyük eksiklik hocam... ben ve benim gibi olan bir çok kişi çalıştıgı yer geregı orıjnal kurulum yapıyoruz. butun işletim sistemilerinin oldugu bır AIO multıboota vistayıda eklersenız cok sevınırım. istemeyen siler....
  8. öncelikle kurmakta oldugunuz 64 bir iso yu baska bir pc de denemenızı onerırım. denedıysenız oncelıkle bıos u default ayarlara alıp tekrar deneyınız. son çare olarak, bıos update yapınız. bırde unutmadan ram leri sokup sılgıyle sılıp takar mısınız..
  9. http://www.teknorom.com/index.php   burada çalışmaktayım. uzman kadromuz ile en kısa sürede fiyat ve sonuç verebiliriz. Arıza tespitimiz ücretsizdir..   http://www.teknorom.com/index.php?option=com_jforms&view=form&id=1&Itemid=4
  10. BAŞLANGIÇ EKRANINA NASIL RESİM EKLEDİNİZ ARKADAŞLAR?
  11. Hocam tesekkur ederım paylasımınızı gordum cok begendım. Fakat bana dedıgım gıbı cracksız ve satasız bır aıo lazım..
  12. Öncelikle yardımcı olacak arkadaşlara çok ama çok teşekkür ederim şimdiden.. Başlıktada belirttiğim gibi bana sadece ve sadece İçerisinde Windows 7 nın butun Updatelerı Her surumde olan bır AIO sp1 Lazım.. Flash bellektten gunde 6-10 arası kurulum yapıyorum. Ama sadece notebook ve orijinal kurulum hepsi.. Yanı orijinal keyi giriyorum. Crack vs kesınlıkle olmasın.. Lutfen su arkadas paylasmıstı deyıp lınk atmayın. Hepsınde ya sata drıver var ya crack ya theme. Ben sadec Update olan stabil Sorunsuz bır AIO ıstıyorum. Istegımı yenı calısma yapacak olan arkadaşlar ya da calısma yapmak ıcın dusunen fakat napacagını bılmeyen arkadaslar ıcın rıcada bulunuyorum. temiz bir kurulum sıfır Update olan bir sistemi umarım dikkate alır yaparsınız.. Teşekkür ederim herkese.. Sağlıcakla.. 
  13. Merhabalar, geçen hafta 64 gb usb 3.0 sandisk extreme üst seviye bir flash bellek aldım. Wındows 7 ve xp yı sorunsuz Flash bellekten cok hızlı bır sekılde kurabılıyorum, benim suanda yapmak istediğim Windows 8 ve Windows Vistayıda aynı flash bellek üzerinden menu,list dosyasına ekleyıp kurabılmek. multıboot hazırlamayı bılmıyorum ama oyle bı calısmada yapmak ıstemıyorum cunku bu yontem benım ısımı goruyor. ıso dosyasından kurulumda yapmak istemiyorum sadece istediğim    color black/red/white timeout 60 default /default     title RESET reboot   title KAPAT halt     title WINDOWS 7 AIO TR ORIGINAL OEM x86-x64 FULL map --unmap=0:0xff map --unhook root (hd0,0) chainloader /bootmgr   title Windows XP PRO-HOME SP3 (OEM/VL) map --unmap=0:0xff map --unhook savedefault ls /usbdrive.tag || find --set-root --ignore-cd /usbdrive.tag configfile /winsetup.lst     title WinRecovery!!  map --unmap=0:0xff map --unhook root (hd0,0) map /aa.iso (0xff) || map --mem /aa.iso (0xff) map --hook root (0xff) configfile /grub4dos.lst || chainloader (0xff) map --unmap=0:0xff   flashımın ıcındekı menu lıst dosyası bu sekılde w7 root'tan bootmgr yı alıyor, w8 ve vistada aynı sekılde o neden hepsını tek flashtan kuramıyorum ornegın wsekiz diye bı klasor olusturup w8 kurulum  dosyalarını oraya atsam ve menu lıste wsekizi gosterıp bootmgr yı ordan okutsam mantık olarak mumkunde teoride başaramadım bu kodu bile var mıdır yardımlarınızı beklıyorum flashın ıcı bu sekılde     http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1363023516__111.png  
×
×
  • Create New...