Jump to content

ss.ramo

Üye
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ss.ramo

  1. Serter53, 10.10.2020 - 21:25 yazdı:

    @mephistooo2 ustam ellerine sağlık. sabırsızlıkla bekliyordum. Lakin bir sorunum var.  "Windows 10 AIO x64 ISO" sürümünü indirdim. Ofisteki bilgisayara kurdum. Kurulum ekranında Enterprise sürüm tercihi yaptım çok güzel. Fakat akşam aynı usb den evdeki makineme kuruyorum, sürüm seçme ekranı gelmiyor. Direk olarak Home Single Lang. sürümünü kuruyor. Çözümü nedir acaba?

    xsOnsm.png

     

    Bana gelen bir bilgisayarda da aynı oldu pro kuramadım nedenini bilen varmı

  2. Merhaba Arkadaşlar,

    Yeni evlendim ve evim için bir LEDTV almayı düşünüyorum. Bütçem 2000TL ama 2250 leri zorlayabilirim. Tercihim 42inç ten yana fakat tavsiyelerinize göre 46 ya kadar çıkabilir, illa 3D özellik olsun diye bir durumda yok, benim aradığım görüntü kalitesi ve sağlamlık.  Forumdaki diğer yorumları okudum hemen hemen herkes SAMSUNG-LG arasında kalmış.

     

    Kullanan arkadaşlar artılarını ve eksilerini yazarak beni ve benim gibi yeni televizyon alacak arkadaşları bu konuda yönlendirebilirse sevineceğim. Çünkü televizyon evdeki en önemli ve en kullanılan araçlardan birtanesi, o yüzden kullanan arkadaşların faydalı tavsiyelerini bekliyorum.

     

    Şimdiden teşekkürler.

     

    arkadaşım ben philips aldım 119 ekran smart dahili uydu vs var.bana sorarsan görüntü güzel fakat film seyretmek istiyorsan her formatı açmıyor birde 3d olan                   MKV formatlarında hepsi 3d olmuyor yani sorunlu menü geçişleri yavaş bence samsung veya lg al alanlardan hiç şikayet gelmedi yazılımları güncellemeleri düzenli çıkıyor.philipsin yazılımları hep avrupa devletlerinin isteklerine göre o kadar şikayet ve mesaj attık cevap kesin bu tv ler desteklemez istersen almak istediğin tv lerin sitelerini bir incele

  3. VMWARE THİNAPP 4.5.0.238809 ENTERPRİSE -PORTABL-FULL

    Run any version of virtually any application on a single operating system without conflicts. You can even run multiple versions of the same application. Plug VMware ThinApp, formerly known as Thinstall, into your existing management infrastructure and accelerate your software development and desktop deployment. Deliver and deploy applications more efficiently, more securely, and more cost-effectively with agentless application virtualization.

    * Package each application with its own DLL file and registry changes to eliminate installation conflicts

    * Execute applications on locked-down PCs in 100% user mode

    * Run applications from any media without needing admin privileges

    Portabl dır ,windows 7 de çalışıyor bizzat ben kendim portabl yaptım ve kullanıyorum.

    Güle Güle kullanın.

    İndirme linki:

    http://www.zshare.net/download/747474783e6a4854/

  4. arkadaşım kullandığın x.cmd dosyasının içeriği ile oynanmamış olması gerekir...

    ayrıca 32 ve 64 bit olmak üzere ayrı ayrı iki tane Win7 ISO dosyaına ihtiyacın var...

    bir zamanlar muharremerd arkadaşımız sadece 32bit için x.cmd dosyasını editlemişti, ancak hatalar çıkınca editlediği dosyayı kaldırdı, eğer o cmd dosyasını kullandıysanız, böyle bir hata almanız normaldir, uzun lafın kısası orjinal x.cmd dosyasını kullanmanızı tavsiye ederim...

    Arkadaşım bu cmd dosyası senin değilmi?Birinci sayfadaki link den indirdim.

  5. ÖZÜR : Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum, buradaki çalışma maalesef (sadece) Vista'da çalışmamaktadır (sonradan farkettim, halbuki ilk denememde çalışmıştı :) ), programın kodlamasında Vista için OEM keyler mevcut olduğu halde nedense keyleri yüklemiyor... üzerinde çalışmaktayım, kodlama hatalarını en kısa zamanda halletmeye çalışacağım..

    UYARI : Yukarıdaki hata sadece Vista sürümleri için geçerlidir, program Windows 7'nin tüm sürümlerinin aktivasyonunu yapmaktadır...

    Ben de söylemişdim Wista da olmadı diye ney seki şimdi cevab aldım.Ben başka bir krak buldum onu öyle halleddim.çalışmalarında başarılar.Benim yaptığım oem aşağıda...

    İsteyen kullanır...

  6. VideoReDo TVSuite 3.1.5.565

    Bu program ile sizde Video dosyalarınızı keserek,bölerek ve çeşitli efektlerle süsleyerek kendi video,sinema filmi veya canlı yayın showlarınızı ve kliplerinizi yapabilirsiniz.program bu işlemleri diğer programların aksine saatlerce değil sadece dakika içerisinde yapabiliyor.Ayrıca programı kullanabilmek için uzman olmanıza gerek yok.Çok kolay bir kullanıma sahip.

    VideoReDo TVSuite 3.1.5.565 VideoReDo TVSuite our newest product delivers a simple and fast way to create customized DVD’s of your favorite TV shows, movies, and sports.

    Why should it be so complicated? Unlike home movie video editors, or those “all-in-one factory” DVD products designed for many purposes, VideoReDo TVSuite was designed to easily edit MPEG2 video, quickly author and burn a DVD.

    Simplify your editing, and quickly create DVD’s of your TV shows… all within the same software, typically without the need of lengthily transcoding. This means you can remove offensive material (often commercials) by editing video, quickly author video, and burn DVD’s easily and quickly!

    Link:http://www.zshare.net/download/689771375dd6e278/

    Alternatif:http://hotfile.com/dl/18577928/9507524/VideoReDo_TVSuite_3.1.5.565.1.rar.html

    Rar pas:ss.ramo.com

×
×
  • Create New...