Jump to content

altunayt

Üye
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

452 profile views

altunayt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. bu cümleyi gözleri kapalı yazabilirmisiniz? bu cümleti gözleri kapalı yazabilirmisiniz? bu cümleyi gözleri kapalı yazabilirmisiniz? bu cümleyi gözleri kapalı yazabilirmisiniz? bu vümleyi gözleri kapalı yazabilirmisiniz? bu ccümleyi gözleri kapalı yazabilirmisiniz? bu kadar denedim sanırım sonuç iyi
  2. Arkadaşlar Bu Site İşe Yaramıyor Çünkü Sürücümün Son Versiyonunu Yüklememe Rağmen Orada Güncellemesi Olduğunu Söylüyor. Para Tuzağı Boşa Uğraş Değmez. Donanımlarınınız Güncellemesini En iyi Resmi Sitesinden Edinin.
  3. ArkaDAŞLAR bANA Rar Şifre Kırıcı Lazım Burdakiler Bende Var Ve Çok Uzun Sürüyor Tahmini Kalan Süre 1 Yıldan Fazla Yazıyor Şifrem 10-20 Hane Arasında Değişiyor Ben Şifremde Geçen Kelimeleri Liste Yapsam O denese Diyorum Böyle Bir Program Varmı Şifremin İçinde Geçebilecek Kelimeleri Biliyorum Hangilerini Kulladığımı Bilmiyorum Çok Fazla Olasılık Çıkıyor Program Yapsa 5-10 Dkde Bitirir Ben Denemeye Kalksam Haftalar Sürer Ve Karıştırırım. Şimdi Ben Diyorum Ki Acaba Ben Kelimeleri Girsem O Kelimeleri Kombine Etse Öyle Bi Rar Şifre Kırıcı Varmı Program Varmı.
×
×
  • Create New...