Jump to content

umittt81

Üye
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

umittt81's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Hiçbir yerde AM2+ Anakart kalmamış doğru düzgün, olanlarda bana olmadı en son asus m2n68-am se2 buldum tam umudu kesip geri dönerken. bilgiişlemdeki arkadaşım taktı çalıştırdı sadece tekrar format atmam gerekiyormuş biraz tuzlu oldu (115TL) ama kendim ettim diyip geçicez napalım
  2. Şimdi tek sorun bu verdiklerini İzmir de bulmak var teşekkür ederim yardımın için , çok sağol
  3. Kingston 2GB 800MHz DDR2 Ram . Vatan computer de aradım anakart ı ama am2+ soket anakart yokk gözüküyor sitelerinde Eğer yardımcı olursan hemen gidip alıcam anakartı
  4. Ben çalıştığım yerin teknik servisinde işlemci ve ram ı kontrol ettirdim sağlammış. İşlemci amd athlon 64x2 dualcore processor 4400+ 2,30 Ghz, sanırım sadece anakart alacağım . Malum bayram çok açılamıyorum .
  5. Arkadaşlar merhaba benim de bir sorum daha doğrusu sorunum var eğer yardımcı olursanız çok sevinirim. Benim ECS A740GM-M anakartıma eşeklik sonucu Ram takarken hasar verdim ve sanırım şimdi anakartımı değiştirmem gerekiyor. Bu bilgisayarda Autocad çizimleri vb. işler yapıyorum ve elimde DDR2 ram im var (eğer zarar görmediyse:(( ) İşlemcim amd athlon 64 x2 bu işlemci ve ram i kullanarak hangi anakartı kullanabilirim yardımcı olurmusunuz veya şu da olabilir, bu işlemci zaten kötü diyen olabilir ram de 2GB bir tane bunların yerine yeni kasa toplasam tahmini ne kadara çıkartırım ( sizce hangi ürünleri kullanmalıyım?) şimdiden teşekkür ederim.
  6. ! C:\Program Files\JDownloader\downloads\ultraxp.final.august.2010.part03.rar: Gereken cilt yok ! C:\Program Files\JDownloader\downloads\ultraxp.final.august.2010.part02.rar: ultraxp.final.august.2010.iso dosyasında CRC hatası. Dosya bozuk bu hataları aldım, dosyalara bir bakarmısın tek ben miyim hata alan?
×
×
  • Create New...