Jump to content

polat33

Banned
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by polat33

  1.       Dalgınlığıma gelmiş doğrudur Qemu iile deniyordum, xp ile çok uğraştım o ara, dalgınlıkla win7 ye geçincede qemu ile devam ettim, şimdi usb boot ile test ettim sorunsuz açıldı.   Bu arada eski usb menümde sources de Wim uzantılı "win8pe.wim" var, bunu yeni yaptığım Usb de ne şekilde kullanabilirim ? .Wim uzanılılar tek başına çalışmıyordu sanırım. ?
  2. Merhaba; Kendime hazırladığım Multiboot sisteme bunu eklediğimde şu hatayı alıyorum, köke de attım, klasörede attım hep bu hata geliyor, bunu nasıl aşarım, sistemi multiboot v2.1 ile hazırlamıştım, win7 kurlumu, win8.1 kurulumu, xp kurulumu, bluexp, hiren boot cd, ghost hepsi çalışıyor, sadece bu çalışmıyor. sistemde 8GB Ram var bu ise bellek yok diyor, söz konusu bellek nedir ve nerden arttırılır acaba.
  3. Evet harfler hepsi 1 resimde, her defasında bu harfler karışarak geliyor, sıralı derkende rastlansal gelen resimdeki harfleri aynı sıra ile yazdırmak. imagesearch kullanma nedenim ise örneğin A harfi için A harfinin resmini taratıyorum, B için B harfinin resmini.
  4. Arkadaşlar merhaba; Alt resimdeki harflere göre klavyede o resme denk gelen harfi sırayla yazdırmam gerekiyor, fakat yazdığım kod düzgün çalışmadı, yazdığım kodu ve resmi altta veriyorum, bana nerede hata yaptığımı ve doğru yazım konusunda yardımcı olursanız sevinirim. istediğim alttaki resimde yer alan harfleri sırasıyla klavyeden yazmak, benim yaptığımdaysa ya ilk harfi defalarca üst üste yazıyor Örn: "D" , yada hepsini pas geçiyor sonuncuyu yazıyor, yada herhangi birisinde takılıyor EkrandaKİ örnek resim: resimdeki harfler ilgli klasörde var, tek başlarına olunca yazıyor fakat bu şekilde sıralı bastıramadım. Not:harflerin sürekli sıraları değişiyor, ondan dolayı rastgele çıkan sıraya göre yazmalı $result1 = _ImageSearch("A.bmp",1,$x1,$y1,10) if $result1=1 Then Send("{A}") Else $result2 = _ImageSearch("B.bmp",1,$x1,$y1,10) if $result2=1 Then Send("{B}") Else $result3 = _ImageSearch("C.bmp",1,$x1,$y1,10) if $result3=1 Then Send("{C}") Else $result4 = _ImageSearch("D.bmp",1,$x1,$y1,10) if $result4=1 Then Send("{D}") While 1 $Search = _ImageSearch("A.bmp",1,$x1,$y1,10) $Search1 = _ImageSearch("B.bmp",1,$X1,$Y1,10) $Search2 = _ImageSearch("C.bmp",1,$X1,$Y1,10) $Search3 = _ImageSearch("D.bmp",1,$X1,$Y1,10) If $Search = 1 Then Send("{A}") ElseIf $Search1 = 1 Then Send("{B}") ElseIf $Search2 = 1 Then Send("{C}") ElseIf $Search3 = 1 Then Send("{D}") EndIf EndIf Sleep(200) WEnd sayıları değişiyor, bazen 2 - 3 tane "D" harfi yada "A" yada "B, C" olabiliyor, bazen herhangi bir harf hiç olmayabiliyor diğerleri oluyor, amma her zaman 8 tane oluyor.
  5. Eline sağlık Hocam, Keşke programda default olarak bir klasörü sabit belirleme özelliği olsaydı.
  6. Teşekkür ederim, hotfile'den indirmeye başladım, hız güzel.
  7. bana göre dünyadaki en adi paylaşım sitesi olan turbobit ten başka yerde verseydin çekip deneme fırsatım olacaktı fakat malesef sırf 10 dakika bekletiyor diye sinir oluyorum ve çekmiyorum o siteden. mediafire gibi son derece hızlı olan bir site varken, neden inatla böyle yavaş yerlerden paylaşıyorsunuz halen anlamış değilim.
×
×
  • Create New...