Jump to content

dock

Üye
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dock's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. http://www.youtube.com/watch?v=xhE632UeaX8  http://www.youtube.com/watch?v=KLpkXtM-VI8
  2. http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-945gcm-s2l/specs/ buda anakartım sitesinden baktım 4 gb ram destekliyor.
  3. ekran kartım msı 6570......http://www.msi.com/product/vga/R6570-MD2GD3-LP.html
  4. Intel® Core™2 Duo  E7200  (3M Cache, 2.53 GHz, 1066 MHz FSB) işlemcim bu.
  5. yukarıdakı uyarı yazısını geç fark ettim burada soru sorulmuyormuş konuyu silemiyorumda birileri bana yardımcı ola bilirmi acaba.
  6. umarım konuyu yanlış bir yere açmadım.arkadaşlar sorunum 4 gb ram var pc de fakat 3 gb kullanılabilir diyor win 7 ultimate 64 bit kullanıyorum ana kartımın sitesinden baktım 4 gb ramı destekliyor.baska ramlerde aldım taktım yine 3 görüyor bir cok forumda bu sorunu yasıyan insanlar çözüm önerilerinde bulunmuşlar msconfig ten yapılan bir ayar var onu denedim yine olmadı.yine forumlardan bios üzerinden yapılan bir ayar var onlalrın anlattıgı yol benım bios ta yok.bisosumu da güncelledim ayrıca yine bir çözüm elde edemedim.umarım bu konuda bana yardımcı olucak birileri olur.şimdiden çok teşekkürler.
  7. teşekkürler şifre alabilirmiyim lütfen
  8. aynı ekran kartını bende kullanıyorum anlattığınız sorun benimde başıma geldi soğutucusunu deiştirdim sorun kalmadı şu an çok iyi çalışıyor.
  9. [quote name='safranos' date='26 March 2012 - 15:32 ' timestamp='1332775959' post='1175664'] selam olsun tüm tnctr ailesine son günlerde yaşanan net hız düşüklüğüne uğrayanlardan biriyim superonline geçmeyi düşünüyorum şöle de bi kampanyaları var Limitsiz ADSL paketleri 6 ay boyunca yalnızca 9,99 TL Size en uygun hızı seçin, Turkcell Superonline kalitesine geçin Modem ve Aktivasyon Ücretsiz! limitsiz 8mbps ye kadar 59 tl özellikle superonline kullananlar yorumlarını eksik etmesse çok memnun olurum... [/quote] yaklaşık 3 yıldır smile adsl kullanıyorum bazı ufak tefek sorunları olmasına rağmen memnunum komşularım ttnetli ve hiç birininde menun olduğunu duymadım bence nereye geçerseniz geçin ama ttnet almayın derim sebebimi : vanda oturuyorum deprem nedeniyle smile adsl yaklaşık 5 ay boyunca tek kuruş fatura almadı bizden ama tt net çatır çatır faturaları yolladı evi yıkılmış adama bile fatura gitti ve alacaklarınıda tahsil ediyor bunun tam tersi olmasını düşünüyordum sonuçta tt netin büyüklüğü ve smile adsl nin büyüklüğünü kıyaslamak saçmalık olur.bir dieir şeyde fiyatlar smile adsl kampanyaları bana daha cazip geliyor .ayrıcıa benim eve net bağladığım dönemlerde tt netin 2 yıl gibi mecburu sözleşme imzalama şartı vardı smile adsl de bu 1 yıldı buda bir diğer faktör ben sadece fikrimi belirttim taktiri sizlerin.son bişey daha smile çok güzel ve iyi demiyorum ttnetten çoookkkk daha iyi olduğunu düşünüyorum.
  10. [quote name='asizemheri' date='12 March 2012 - 09:52 ' timestamp='1331545970' post='1168248'] mrb arkadaslar ben sizlere birşey danışıcağım eve ınternet alırken telefonda olmak zorunda ve gecenlerde dıolardıkı artık ınternet olması ıcın evde telefona ıhtıyac yok bu iş yürülüge girdimi artık tel olmadan ınternet olabılıyormu koçnet kullanıyorum [/quote] artık evde telefon hattına gerek kalmadan internet evinizde 2 tane komşum başvurdu ve şu an tel olmadan internet bağlantısı aldılar .
  11. [quote name='F.unal' date='02 March 2012 - 13:13 ' timestamp='1330694012' post='1163905'] splah pro ex'in üstüne yok derim [/quote] Splash PRO bence cok güzel ve kaliteli.
  12. ben hemen hemen hepsini kullandım şu an avira kullanıyorum hemde 2 yıldır çokta memnunum
×
×
  • Create New...