Jump to content

TiRaNTx

Üye
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TiRaNTx

  1. Selamlar, elinize sağlık. Tüm partları indirip klasöre çıkarttım r-drive kurulumunu yapıp 2 adet bin dosyasını klasör köküne attım sonrasında interneti engelledim keygen ve dosyadaki keyi denedim ama sonuç olumsuz bir türlü register olmadı. nerede hata yapmış olabilirim?
  2. nihayet deneme fırsatı buldum ama flashdan boot ettiğimde mouse donuyor klavye aktif ama nerede ne olduğunu hangisinin üstünde olduğunu göremiyorum tab tuşunu falan değişik kombinelerle kullandım çıkamadım işin içinden. klavye ve mouse kablosuz logitech  v1de böyle bir sorun yaşamadım başına gelen yada çözmüş biri var ise ara ara windowsu açıp bakacağım konuya onun dışında birkaç şey daha deneyeceğim bakalım     bu arada flash olarak sandisk extreme 32 gb kullanıyorum  usb 3.0 dan bağladım birde 2.0 dan deneyeceğim bakalım nolacak.. yardımlar öneriler ve düşünceler için şimdiden teşekkür ederim 
  3. @semsibey ve @bypascal v1 çalışması güzeldi v2 çalışmasıda çok güzel olmuş tabi daha indiremedim. işin gerçeği uploada katkıda bulunmak isterim varsa bir torrent planınız( bilginiz dahilinde sizler tarafından) uzun süre seed edebilirim bende zaten hali hazırda açık duruyor. bu çalışmayı parayla satmaya kalkanlar, habersiz içeriğini değiştirip yaymaya çalışanlar ve kötüymüş gibi göstermeye çalışanlara yazıklar olsun diyorum.
  4. merhaba sn. bypascal torrent ten paylaşım yapılacaksa uzun süre seed edebilirim ilk dağıtımda 3-4 kişi yeterli olur zaten torrent için 50gb kota var akk yüzünden ilk 50 gb sonrası 5 mbit ten 1 mbit e düşüyor hız ama sorun değil sürekli upload olacağı için bir sorun olacağını sanmıyorum. upload olayında elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
  5.  merhabalar sabahtan beri sitedeki bilgileri karıştırıyorum sources\boot.wim dosyası bulunamadı hatası veriyor  benim amacım usb flashdiskle windowsxp yi kurmak anlatımları dikkatlice okudum ama üstün körü bir anlatım var.benim gibi sıfırdan bakan bir insan hiçbirşey bilmiyor ve adım adım satır satır okuyor ama malesef sürekli hatalarla eksik anlatımlarla tıkanıp kalıyorum yardım bekliyorum resimler ski nt5 e göre asla öyle bir gmörünüm yok nt6 da ayrıca ben xp yükleyeceğim xpde boot.vim dosyaysı yok takılıp kaldım çıldırmak üzereyim bir arkadaş şu işi düzgünce adım adım açıklayabilirmi?
×
×
  • Create New...