Jump to content

denizz74

Üye
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by denizz74

  1. merhaba dısm log hataları ve dosya dizin bulamama hatası veriyor çözümü nedir acaba..
  2. merhabalar ustalar.ben sardu ile multiboot yapıyorum herşey güzel fakat driverpaclerde usb nin ana dizinine atıyorum ve kuruluyor gözüküyor.en sonda driverpack finisher dosyası çalışmıyor ve driverlar yüklenmiyor.işin içinden çıkamadım..yardım alabilirmiyim acaba..teşekkür ederim..saygılar..
  3. teşekkür ederim.usb ye yazmak için verdiğin metodu denedim bir sonuç alamadım.x-boot vs birçok programda denedim.senin yazabildiğin bir sistem var mı.bu arada teşekkürler gerçekten güzel olmuş...

  4. merhabalar senin vermiş olduğun multiboot 2011 dosyasını indirdim..gerçekten süper olmuş..teşekkürler..fakat senin bilgi arşivine güvenerek bunu flash disk ile nasıl boot edebiliriz..paylaşabilirsen mutlu olurum..saygılar..

  5. motorola mpx 200..o bir windovs mobile 5 kurulu canavar .ne ararsan var..ben çok memnunum..
  6. çok teşekkür ederim avafind dide codec paketi gibi yükledim.bakalım nasıl olacak.belkide crak ten dolayııdır.ama önemli olan sizin yardımınız .çok forumda üyeyimdir ama bu kadar hız ilk defa burada yaşadım.teşekkr ederim..
  7. teşekkür ederim..sorunum çözüldü.ya fazla olacak ama peki o kapnmama ve yeniden başlatmama sorunu ne olabilir.kapanmıyor mouse çalışıyor.ancak restart yapınca oluyordu.güncellemeleri açmıştım bir ilgisi olabilir mi..unuttum birde avafind exe her açılışta hata raporunu masaüstüne atıyor
  8. ya cevap için ve ilgi için çok teşekkürler.sistem bugün itibari ile ne kapat dediğimde kapandı ne de yeniden başlatta yeniden başladı.acronis ile yedek almıştım yeniden yükledim.nedeni ne olabilir. birde codeci yükledim ama codec program files ta görünmüyor yani yükleniyor ama yüklü görünmüyor.media player ile açtığımda ise ekranda yanıp sönen eski film şeridi gibi birşeyler geçiyor göstermiyor..ama ilgi süper teşekkür ederim..
  9. öncelikle selamlar ve çelışmalarınız için teşekkür ederim.cdleri indirdim.2 defa çekmek zorunda kaldım.birincisini program acces dosyalarını yüklerken hata verdi.benim cd ye yazmamda sorun var herhalde.neyse bende bultar arkadaşımızın verdiği yzma dosyasını okuyayım dedim.o da divx formatında galiba onuda açamadım.bu arada birşey farkettim media codec yüklü görünüyor ama yüklenmemiş tekrar yükledim yine olmadı. ayrı bir tane yükleyeyim dedim oda yüklenmedi sistemde var diye.sistemde yüklü görünüyor ama yüklü değil yani.sonuçta hazırlanan xp de codec pack yüklenmiyor herhalde.birde isoyu kaç hızla yazmamız gerekiyor ..teşekkür ederim..
×
×
  • Create New...