Jump to content

bayram8

Üye
  • Posts

    135
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

511 profile views

bayram8's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Sıfırladıktan sonra oldu sıfırlamak derken varaayılan ayarlara yüklemek, ondan sonra hiçbişeyi görmüyordu usb,dvd,hdd UEFI seçeneğini iptal etmem gerektiğini giliyordum ama pasifti müdahale edemiyordum daha sonra boot menüsünde en üstte sistem olarak windows 8 gözüküyordu ben bunu windows 7 or other gibi bir seçenek vardı onu işaretledim düzeldi niye düzeldi zaten niye bozuldu anlamadım ama bu sayede UEFI kısmı açıldı ve kendiliğinden LEGACY oldu ve sorun çözülmüş oldu herkese teşekkür ederim.
  2. Bios sıfırlandı harddisk görünmüyor ! Arkadaşlar bios ayarları sıfırlandı ve ondan sonra çalışan bilgisayar çalışmaz oldu açılırken direk bios ayarlarına giriyor acil bi el atın Anakart: esc H61H2-MV
  3. Evet dediğim gibi fotoğrafları kaydederken hata veriyor bazende taşıma yapacağım sırada giriş-çıkış hatası diye bir hata alıyorum ve 1.resimde dosya isimleri olması gerektiği gibi değil. (hhtjsr diye başlayan dosya sende de var mı ?) Aleykümselam Evet dediğin gibi bilgisayarda formatladıktan sonra telefondan biçimlendirdim sonra tekrar bu hale geldi ayrıca telefonuda formatladım.
  4. Şuan da bu şekilde oldu saçma sapan isimli bi dosya.
  5. Telelefon sony xperia m5 geçenlerde yeni bir sd kart aldım sandisk 32gb kamera depolama yerini sd kart olarak seçtim ama veriler depolanırken hata oluştu diye bi uyarı aldım bende biçimlendirdim daha sonra bu şekilde oldu ve ne yaptıysam düzelmedi yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  6. Bu sorunu yaşayıpta çözüme ulaşmış arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
  7. arkadaşlar daha dün bilgisayara win 10 yükledim daha sonra crossfire kurdum ama oyun küçük bir ekranda açılıp sonra kapanıyordu ekran driverlarını sildim sonra tekrar kurdum o sorun düzeldi ama bu seferde tam ekran yapamıyorum ekranın neredeyse yarısı kadar kalıyor pencere halinde nerdeyse internette yazılan bütün herşeyi uyguladım hiçbiri işe yaramdı yardımcı olabilirseniz sevinirim.   Ekran Kartı : AMD Radeon HD 6570
  8. HT Parantal Controls   http://www.solidfiles.com/d/aa3a2737e2/  
  9. her hangi bi dosyadan belge kurtar diğe bişey var aç kısmında ama oda işe yaramıyor.
  10. Word dosyasında kapata basıp kaydetme diyip çıktıktan sonra o belgeyi geri getirmek mümkün mü ?
  11. onboarda takılmış olabilir mi ?
  12. herkese teşekkürler hdd kutusu aldıkmı tamamdır bu iş :)
  13. yok ya laptop değil masaüstü ozmn adaptörle çalışıcak demekki tamam farketmez.
  14. tamam saolun şimdi hdd kutusu almak kaldı geriye :)
×
×
  • Create New...