Jump to content

ERREN

Üye
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

359 profile views

ERREN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. teşekkür ediyorum deniyicem. bu arada az önceki benden kaynaklı olan sistem geri yükleme sorununu tnc xp ile alakalı bir uyarı aldığımı düşündüğüm için özür dileirm sorun benden kaynaklı imiş ben sistem geri yüklemeyi bulamamışım. tekrar özür diliyorum. cevabınıziçinde teşkkür ediyorum üstadım. bence kurulum esnasında diğer dil seçenekleride seçilmiş çünki ben google da bir arama yaptığımda japon karakterleride rus karakterleride görebiliyorum . sorun tnc de değil bence çünki bende tncxp yi kullanıyorum ve öyle bir sorun yaşamadım.
  2. diyorum rahatsız etmiyim yoğunlardır kendim araştırıyorum sorunu ama ulamıyınca mecburen soruyorum kullanıcı hesaplarımdan admin hesabıma giriyorum başka bi hesap açmadım hiç sdc admin hesabıma parola koydum ama kaldırmak istiyorum parolamı kaldır seçeneği yok admin hesabımda =S ?? ne yapabilirim rica etsem yardımlarınızı ?
  3. bu arada yeni üye de değilim. eski nick im ile girmeme izin vermedi sistem ve ne yeni şifre gönderdi nede belirgin bi mail aldım ve tekrar hesap almak durumunda kaldıgımıda belirtmek istiyorum. yardımcıolamassanız bile teşekkür ediyorum .
  4. şimdi adminlerimizden birşey rica ediceğim ben tnc xp kullanıyorum çokda hoşuma gitti ve gurur duyuyorum ski8er boi adminimiz le 27 sayfa okuyabildim ve gozlerim gitmiş durumda yarın yada hergun ne kadar vaktimi ayırabilirim yorgunluğuma baglı ki kalan sayfalarıda okuyup öğrenmekte çok istiyorum fakat önerim şudurki başlık yani konu içi arama butonuda programlamanız mümkünmü. insanlar aradıgı sorunlarını daha kolay bulup ve daha yararlı bi hale getirmiş olmazmı bu ,forumu ??
×
×
  • Create New...